Подводната база на НЛО край бреговете на Калифорния излъчва радиосигнали (видео)

20147037Огромната подводна структура,  открита край бреговете на Maлибу,  излъчва радиосигнали. Мнозина считат това база на НЛО, а други смятат, че има база с подводниците на ВМС на САЩ.  Някои дори вярват, че това е огромен извънземен космически кораб, който се е разбил на дъното на океана.

Структурата излъчва странен радиосигнал , който ту се появява, ту изчезва.  Конструкцията е толкова голяма, че да може да се види от сателит през дълбините на океана с Google Earth.

Огромното подводно плато с ширина 5 km с овална форма, се намира на около 10 километра от брега на Малибу, Калифорния,  на дълбочина от 600 метра. То  е с плоска повърхност и с  форма на яйце с почти 5 километрова ширина, като се  поддържа от  масивни колони. Самите колони са високи 200 м, като че ли създадени изкуствено и приличат на огромни колони от древногръцките сгради. Между тях в центъра има  място, което прилича на вход. Самата конструкция  напомня олимпийска арена или стадион с купол.

През миналия  век брегът, където се намира структурата,  е бил любимо място за уфолози и фенове на НЛО. Още  в началото на 70-те години хората със семействата си са се събирали на  плажа в Point Dume през нощта, за да гледат многоцветни НЛО, които влизат от време на време във водата и излитат от нея. Запазени са  описания на НЛО, които  с висока скорост се гмуркат в океана, и след известно време със същата скорост излитат.

Находката е  намерена през пролетта на 2014 г., но все още няма точни данни и резултати от изследването на подводното плато. За подробно проучване любителите на НЛО нямат средства.

И едно видео по темата:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *