Колоидното сребро – лекарство срещу всички вируси и болести (видео)

WaterDropВсеки ден все повече и повече бактерии стават резистентни към антибиотиците, но не към среброто.

А от всяко чисто сребро може да се произведе колоидно – така вече няма да ви се налага да давате пари за лекарства.

По-долу е представена видеоинструкция, в която е показан прост, лесен, ефективен и евтин начин за създаване на такова сребро. За да направите това ще ви трябват  дестилирана вода, бавно зарядно устройство и самия метал. Помнете: Никога не използвайте солена вода, както някои могат да ви посъветват!

След като сте изпълнили цялата процедура, колоидното сребро трябва да се пази от достъп на слънчева светлина. По този начин се удължава действието му.

Фармацевтичната индустрия крие ефективността на този метал поради две много важни причини. Първо – това значително ще намали печалбите на фармацевтите от антибиотици и други лекарства.

Второ – колоидното сребро не може да бъде патентовано. Администрация по храните и лекарствата го е класифицирала като лекарство, появило се до 1938, заради което е извън юрисдикцията на патентното законодателство. Ако стоките не могат да бъдат патентовани, а техният производител е монополист на пазара, цената ще остане на същото ниво. Поради тази причина разпространението на колоидното сребро не е изгодно за фармацевтичните спекуланти.

Чудно ли е тогава, че вещество, което може да блокира такива вируси като СПИН, западнонилска треска, ебола и бубонна чума се крие от обществото?

http://sherriequestioningall.blogspot.ru/2014/04/colloidal-silver-it-will-truly-keep-you.html

Последвайте ни в Телеграм

One thought on “Колоидното сребро – лекарство срещу всички вируси и болести (видео)”
  1. Не е дошло времето за ползване на подобни лекарства. Когато човечеството порасне, узрее, достигне до оптимално количество, и се отърве от излишните мързеливи, крадливи и нечистоплътни получовеци подобни лекарства ще бъдат ползвани. Дори многократно по-ефективни – вибриращи механизми, без поемане на никакви субстанции в организма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *