Светът се управлява от продавачите на въздух (видео)

iЗащо всяка година животът в света става все по-скъп, расте инфлацията, кредитът не помага, а се превръща в примка на шията? Как стана така, че целият свят повярва в мита за свобода и да го купи за невероятната цена?

Изглежда невероятно, но историята на човечеството е трябвало да се развие по съвсем различен начин. Адолф Хитлер, неграмотният ефрейтор, нямаше да дойде на власт в Германия. Втората световна война просто не би избухнала. Първата газова камера, която е измислена от затворническия зъболекар Turner, щеше да остане в болното му въображение. Атомната бомба би била само ярка теория. В Съветския съюз нямаше да започнат репресии.

Хората с ентусиазъм градят по-добър живот. Печатат се нови пари, в употреба влизат сухия закон, джаз, звукови филми, мини поли, пеницилин … Историята продължава нормално … до съдбовния ден 24 Юни 1922 г. Тази дата не е включена в учебниците. Този ден почти никой не забелязва, но именно на 24 юни по обяд, някой премества невидимите стрелки- и тежкият локомотив на историята тръгва по съвсем различен път.

В света се появяват продавачи на въздух, започва изграждането на най-невероятната и страшна пирамида, която в крайна сметка превърна нашата цивилизация в матрица.

Във филма:

– Истината за щатския долар, която няма да научите от вестниците и лекциите по икономика;

– Как идеята за абсолютна свобода за 17 трилиона щатски долара долара беше продадена на човечеството? Кой измисли това и защо хората продължават да плащат?

– Защо всяка икономическа криза прави богатите още по-богати, а бедните – още по-бедни?

– Кой и как постоянно контролира съзнанието ни?

– Тайните на най-богатите в историята мошеници, на които милионери и царе сами са предлагали пари;

– Защо магьосниците винаги са били богати? Каква тайна те предават по наследство?

– Какви методи и технологии използват екстрасензи и съвременни магьосници и защо техните сеанси са като театрални постановки?

– И още много други неща.

Искате ли да научите за световната пирамида, част от които сте и вие? Вижте видеото (на руски).

ИЗТОЧНИК: http://bg.checkonline4you.com/svetat-se-upravlyava-ot-prodavachite-na-vazduh-video/

Related Posts

One thought on “Светът се управлява от продавачите на въздух (видео)

  1. Защо пускате глупости с претенции. Дългът на САЩ е точно колкото националния продукт за година. Ако някой тегли кредит за година , то той дори не е нормален кредит , а е от вида потребителски кредит. Всички развити страни имат такъв или по голям кредит от годишният им продукт. Нима Англия, Германия, Италия , Холандия нямат по голям дълг като процент. На нещастниците им изглежда голям, защото дори не могат да си представят толкова ефективна икономика. Попитайте купуващите трилиони дълг , защо го правят. Задължава ли ги някой или имат полза, спира ли ги някой да си осребрят дълга и задължава ли ги да купуват. Писача на глупости , предполагам с червен отенък, да се запита защо други имат въпиюща нужда от кредити, почти никакви нямат и пак не им дават . Русия например почти няма дълг, но не може и да получи , заради липса на доверия, докато САЩ и развитите страни имат дългове и се натискат да им дават. Просто далече по ефективно , предвидимо и сигурно управляват капиталите, по рационално и доходно от тези, които им дават кредити. Това е истината, жалка за неполучаващите кредити и гърчещите се от неспособност , несигурност и неефективност .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *