НЛО се появиха над Ню Йорк

CAM00108.jpgТайнствена светлина в небето, така изплаши някои жители на Hunts Points, че те, след като се обърнали към властите, могли да дадат само едно обяснение на случилото се: пристигане на извънземни от други светове, пише nypost.com.

„Летящият кораб“ се движи много бързо над East 149th Street и the Bruckner Expressway, ужасена казала жена на оператора в спешната служба 911 в събота вечер, твърди източник на FDNY. Juan Marrero, казва източникът, също е имал „близък контакт“. „Гледам нагоре и виждам огненото кълбо, то лети със свистене, а след това и другото!“ – Казва Marrero, 57 годишен, любител на гълъби, който бил на покрива на къщата си в 23:30, когато видял две ярки светлини, оставили след себе си следи в небето.

„От едната страна на небето до другата те преминаха твърде бързо за да са самолети,“ – казва A. Моралес, на 25 години. Той също видял бързото кълбо -и направил всичко възможно за да заснеме обектите. “ Аз не знам какво беше това, но те се движеха с безумна скорост „.

Това не е първият път, когато местните жители разказват, че извънземни пътешественици, пристигат от друга галактика, за да проверяват предградията на мегаполиса. Необичайни светлини в небето са били наблюдавани в същата област през миналата година и през 2011 г., казва Райън Спраге, който се определя като „UFO журналист.“

„Определено мисля, че това са аномалии, които потенциално са предизвикани от нехора,“ казва Спраге.

Related Posts

2 thoughts on “НЛО се появиха над Ню Йорк

  1. Първо ,като пишете че има видео се постарайте ,моля то да е представено и още нещо….. по мое и на някои познати мнение старата ви страница беще доста по нагледна и прегледна.

    1. Никъде не пише, че има видео. За темата е така, но старата Gogle я отхвърли, била стара. Засега не сме открили по-добра от тази.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *