Световният бизнес- елит масово напуска работа и изчезва

ebu

Повече от 500 ръководители на най-големите компании в света са напуснали работата си и са се насочили към предварително приготвени бункери, пише allnewspipeline.com

Какво се случва?

Продължение на скорошната история „Бягство в бункера: Те знаят какво се приближава“ – за това как елитът активно следва сценарий за бягство в безопасни места, ние съставихме документ, който съдържа имената на повече от 500 директори на големи компании, които или са напуснали важни длъжности от края на 2014 г. до май 2015 г., или планират да го направят през следващия месец или около това време. По този начин, ние виждаме, че масовото изселване на „кралете“ от света на големия бизнес започна.

Причината е, че американският долар се готви да загуби своя „статус на световна резервна валута“, а САЩ и световната икономика като цяло балансират на ръба. Ново социологично изследване, проведено от Wall Street Journal / NBC News, показва, че 96% от американците считат, че това лято в САЩ ще започнат големи граждански вълнения, както и расови войни в градовете по цялата страна.

Това е още една причина, поради която толкова много висши ръководители са решили да „напуснат“ точно сега?

По-долу е даден списък на генералните директори от висшия ешелон на корпоративния бизнес в Америка, взели това решение. Дали техните оставка са само съвпадение, или виждаме още един знак за нещо ужасно, което се очаква в бъдеще?

Ето какво пише известния писател Майкъл Снайдер от популярния блог The Economic Collapse Blog:

„Само 4% от хората вярват, че всичко ще бъде отлично. В този ден и час практически е невъзможно да се получи 96 процентно съгласие на американците за каквото и да е. Следователно фактът, че почти всички са съгласни, че вървим към граждански вълнения, наистина трябва да ви говори нещо. Гневът, който е бил под повърхността в продължение на много години в тази страна, най-накрая започва да изригва.

Ако сте следили моя сайт поне известно време, вие знаете, че това е същото, за което аз предупреждавах дълго време. Много хора могат да си помислят, че аз съм преувеличавал, когато говоря за гражданските вълнения, които ще се случат в американските градове. Но аз никога не съм преувеличавал. В действителност всичко, което съм правил – е да смалявам мащаба на това, което се случва. През следващите години ще видим в нашите градове неща, които определено ще шокират целия цивилизован свят. “

vamountainbunker

Уилям Аркин от Gawker’s Phase Zero’ разказа интересна нова история, наречена “ Секретните планини: нашите шпиони се крият, когато Вашингтон се разрушава.“ В нея става дума за таен планински бункер на 100 мили от Вашингтон, окръг Колумбия, щат Вирджиния. Това ни води до въпроса- колко още тайни бункери ще бъдат открити? Тези милиардери и мултимилионери имат своя вътрешна информация“, до която останалата част от нас нямат достъп?

Във връзка с постоянно идващата нова информация, ние считаме за ориентир в момента знаковият факт, че сега Пентагонът също е преместил своя „щаб“ в бункерите, оборудвани по време на Студената война – Cheyenne Mountain.1233420765970197419

По-долу е списъкът на имената на хора от световния корпоративен бизнес. Това са хората, които са оставили високите си постове и са се отправили в своите „подземни бърлоги.“ Всеки ден все повече и повече имена се добавят към списъка.

Какво знаят тези хора, което ние не знаем?

http://allnewspipeline.com/Mass_Exodus_CEOs_Bug_Out.php

The Exodus Has Begun – CEO's Are Bugging Out!

Related Posts

11 thoughts on “Световният бизнес- елит масово напуска работа и изчезва

 1. Те дори да са скрият в бункери или ако напуснат земята със космически кораби, нали трябва някой да им слогува. Те са богаташи и мошенници свикнали само да използват човешкия труд, да мамят, да лъжат и да се хранят със нещастието на хората. Самите те ще се избият и ликвидират по-междуси един ден в тези скривалища или на борда на космическите кораби защото, те са си измамници, злодей и престъпници по рождение. Един други ще се ликвидират докато накрая остане само един от тях. А и как ще успеят да напуснат земята с кораби те са толкова много няма да се съберат на борда всички, ще има стъгнация между тях. Ще пратят други кораби по петите им. И да се заврът в бункери под-земята нали ще ги видят от космоса системите каде се крият и пак ще ги намерят защото земята е малка планетка спрямо останалите планети в космоса.

  1. Да вземеш да отидеш на уроци по български, че си неграмотен като сливенски циганин…

   СлУгува
   С космически кораби
   С нещастието
   помежду си
   злодеИ, а не злодеЙ…
   стАгнация – тая дума изобщо очевидно не знаеш какво означава…
   заврАт
   кЪде

   Земята е малка, но има още по-малки – напр и Марс, и Меркурий , и Венера са по-малки планети от Земята.
   Космически кораби още няма, това , което обикаля из Ближайшия са сондии спътници
   Личните имена се пишат с главни букви – Земята, Космоса, Вселената
   Обясни как и най-вече КОЙ ще ги види от Космоса ако се „заврат“ в бункери под земята?! С каква техника ще ги видят?…

 2. Защо ще се крият в бункери? Ако се страхуват от краха на системата, могат да потърсят убежище в някой друг край на света! Кой живее в бункер. Без слънце, въздух, вода! Може да е свързано с някакъв вид замърсяване на природата! Но възстановяването пак не става бързо! Странно е! Много много странно.Не може да е само заради граждански вълнения. Война! Но ако е ядрена няма да им помогнат бункерите.

  1. Грешиш скъпа, бункерите са супер модерни, имат вода, генератори, храна за години, апартаменти, дори фитнес и какво ли не. Нали се сещаш за милиардери са построени и цените започват от 7 цифри нагоре!

 3. Чакайте малко ! Още за първия човек от списъка – Пол Отеини, се оказва, че е напуснал поста си още през 2013, като го е заявил през 2012.
  Какво повече искате ?
  Това е поредното търсене на сензация там, където я няма.

 4. само за планините горе долу съм сагласен и то над 9000 м надморска така дръгите и 10 бункера много кислород ще име нужен едва ли ! анонимен самнявам се да трагнат без персонал гагагагаг.гледам пише ако е ядрена ами ако магма от вулкан бункера да не се размекне нещо при 5000С°

 5. Nikoi li ne znae o6te 4e izvesten frenski astronom (kazvam astronom..ne porednia gadatel) obiavi 4e kum zemiata leti kometa koiato ve4e e minavala edin put. Tozi put sled iz4islenia koito e napravil oficialno preduprejdava 4e e naso4ena kum zemiata. Spasiavat se..a kazvat 4e ot niakakvi srivove politi4eski..drun drun 4e plias..nie da mu mislim ako e viarno

 6. Да, бе, лети комета към нас! Нали като те гръмнат как да ти кажат, че те са те гръмнали? Естетсвено, че кометата е причинила апокалипсиса!

 7. 15 И земните царе, големците и хилядниците, богатите и силните, всеки роб и всеки свободен се скриха в пещерите и между скалите на планините;
  16 и казват на планините и на скалите: Паднете върху нас и скрийте ни от лицето на седящия на престола и от гнева на Агнето;
  17 Защото е дошъл великият ден на Неговия гняв; и кой може да устои?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *