Британците чакат края на света и се запасяват с консерви

Жителите на Великобритания са  започнали да се подготвят за най-лошото. В Обединеното кралство  отвори врати първата база за тези, които са в очакване на края на света. Кога това ще се случи и как ще се случи, никой не знае, но вече е ясно, какво да се направи, за да крадено ойт непознактоскрадено от непознато се оцелее след катастрофа от вселенски мащаб.

Хората са в очакване на изстрели или експлозия и спят с  чорапите. Те са  професионални песимисти, които са посветили живота на подготовката  за апокалипсис.

Peter Mind е  инструктор по оцеляване: „Ако във въздуха се появят токсични вещества, единственият начин да се защитите – крадено от непознатоскрадено ота непознаато това е с противогаз“, казва той.

Ядрена експлозия, глад, епидемия, снежна виелица, всемирен потоп … Peter Mind знае, че  животът няма да  свърши добре. Той е решен да преживее  всичко това, макар да има  хранителни запаси само за четири месеца.

Peter Mind „Мляко с дълъг срок на годност, нещо като крцадено дот непознатоцкрадено от непознато разтворим обяд, просто добавяте топла вода. Въпреки че, ако няма огън може да се яде направо от кутията. “

Peter вече  20 години всеки ден е крадено от непознкато акрадено от непознато готов да се измъкне от тази цивилизация, която унищожава себе си. На всеки две години преглежда консервите и изяжда тези, чийто срок на годност е на път да изтече, всеки ден тренира,  тъй като на планетата след хората трябва сила.  Той е  брутален и трезв. Той може да спи на краденоа от непознатодккрадено от непознато камък, и без да трепне да  застреля и да изяде катеричка, но за 16-годишното си сляпо и глухо куче Karshi ще ушие на шевната си  машина спален чувал от фланела.

Peter Mind: „Когато  заедно  спим на земята, кучето ще  ме използва като грейка, но ще се преструва,  че ми помага.“

крадено от непознастойкрадено от енепознато

Както казва журналистката  Лиза Херсон, за хора като Peter и Karshi, в Англия бе открита първата база. Това е нещо смесено между  военен склад и магазин за екстремни развлечения. В базата хората пазаруват семейно. Английските препъри (от думата prepare) не са толкова опасни като американските, които превръщат дома си в крадено от наепознатойкрадено от непознатсо склад за взривни вещества и боеприпаси.

С цялото това оборудване, което ще предпазва хората от смърт, се чувстваш доста глупаво на улицата, защото наоколо е тихо. Разбира се, всички, които се подготвят за края на света в душата си се надяват , че ще оцелеят. Те не  искат да предизвикват крадено от непознаатоакрадено от нцепознато съдбата, а просто твърдо вярват, че някога ще имат възможност да  действат според инструкциите. Но всяка нова година им носи разочарование. Светът е сравнително тих. Брадвите ръждясват , а млякото се вкисва…

краадено от непознато крадено орт непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *