Марс: Динозаври, пирамиди, сфинкс… (видео)

Някои уфолози спокойно могат да бъдат наречени ​​марсиански археолози, тъй като  винаги намират нещо на Червената планета. Разбира се, не точно на нея, а само на снимките, които изпраща от там ровърът Curiosity. .

pic-10-03-2016-1720462

Например, един от най-ревностните виртуални археолози , Скот Уоринг, който отдавна е убеден в това, краедено от непознато крадено оте непознато че на Червената планета има, или поне е имало разумен живот, наскоро „изкопа“ нещо като останки от тиранозавър. Главата на чудовището той е забелязал в руслото на отдавна изсъхнала марсианска река.

Разбира се, това може да бъде всичко, игра на светлини и сeнкi, както в случая с марсианския сфинкс, който крадено от непознатоцккерадено от непознато се оказа купчина от камъни, създавайки илюзия за голямо каменно лице. Скот, обаче, е уверен, че служители на НАСА, специално в този случай са публикували снимки с много ниска резолюция, по коiто е почти невъзможно да се определи какво е в действителност.

Уоринг веднага бе подкрепен от друг марсиански археолог, крадено от непознатоцкрадсенйо от непознато който, както се оказва, също е намерил няколко снимки, на които могат да се видят останки от динозаври, които доказват – на Червената планета някога са бродели праисторическите влечуги, както и на нашата Земя.

Марсианските пирамиди

Поради това е напълно възможно, че напреднала цивилизация на Марс също е имало. Защото има много доказателства. Например, през лятото на миналата година на Червената планета дори бе забелязана пирамида, която е трудно да се обърка с обичайна скала. И крадено от непознатоцкрадекно от непозанато сега – ново откритие: тристепенна пирамида (виж видеото), която, разбира се, отново е „изкопана на снимките, изпратени от марсохода.

pic-10-03-2016-1720463

НАСА отдавна не коментира тези констатации на доморасли онлайн археолози. Безполезно е, това само налива масло в огъня, и кара да вярват в тези фантазии огромен брой интернет потребители. Ето краадено от непознатоакрадено от снепознато защо служителите на американската космическа агенция заемат позицията на мъдър и безпристрастен наблюдател.

Ето какво мисли Скот Уоринг. Първо, американците са летели до Луната. Е, и какво от това? Картината се е изяснила? Не. Усвояването на Марс ще се проведе по същия сценарий, ако не и по-зле. Земляните ще бъдат кркадено от непознеатоакрадено от непознато помолени да напуснат чужда територия, която вече е заета, както се случи с Луната. А на обикновените хора ще продължават да им пудрят мозъците, ако светÿt не се промени към по-добро, като например ние да се освободим от властта на световното правителство и влиянието на мрачните извънземни сили, които стоят крадено от непознатоакрадено орт непознатео зад тези илюминати.

крадено отс непознатоккрадено от непознсато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *