Черни „Chemtrails“ се появиха по целия свят (видео)

Черни инверсионни следи на самолети, които не са пътнически, все по-често плашат хората от различни страни и градове, пише yournewswire.com.

Съобщения за тези черни химтрейли постъпват от всички краища на света, тъй като много хора качват в интернет снимки и видеоклипове, показващи гъст черен дим, излизащ от самолетите.

Това ново явление е заснето на видео наскоро, и досега никой не е успял да обясни какви са тези черни линии в небето.

Според Awarenessact.com:

Във видеото по-долу ще видите други „Chemtrails“, те не правят сянка до съседните, които оставят, така че теорията за сянка не върви.

Защото облаците хвърлят сянка на земята, а не на небето, така че ние не виждаме сенките на Chemtrails на земята, и не виждаме сянката на облаците в небето.

Те разпръскват черни линии, а след това непосредствено над тях разпръскват линии с бял цвят, който образува ефект на сянка! Просто невероятно!

„Какво сега са започнали да разръскват върху нас, и защо Chemtrails вече са черни, а не бели, както бяха преди? Само не казвайте, че това са пътнически самолети, защото са твърде големи за да са нормални пътнически самолети, „- пише авторът на видеото.

Ако изгледате внимателно клипа по-долу, ще бъдете много изненадани!

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *