Филми за края на света, които може да сте пропуснали

Филмите  за края на света, или за това, какво ще се случи след някаква  глобална катастрофа, се радват на голям успех и всички знаем защо. Тук сме събрали тези апокалиптични ленти, които наистина са забележителни. Ако сте фен на жанра и сте пропуснали някой от тях –  вижте.

How I крадено отт непосзнато крадено от непознато Live Now,  2013

1

Това е трогателна любовна история на фона на Трета световна война.

Blindness, 2008

2

Огромен мегаполис е обхванат от  епидемия от слепота. Зряща по някаква странна причина остава само една жена.

Carriers,  2008

3

Четирима приятели се опитват да избягат от изключително заразна инфекция, от която крадено от непознатоккрадекно ота непознато хората умират в голяма агония. За да направят това, те не трябва да се спират.

The Road,  2009

4

Този филм е заснет по  романа на крадерно отк непознатодкрадено от непознато Кормак Маккарти, носител на наградата Пулицър. Оцелелите след глобална катастрофа  хора са разделени на канибали и техните жертви. Баща и син се скитат по пътя, надявайки се да оцелеят и да стигнат до топло и безопасно място.

Seeking a Friend for the End of the World 

5

Само след няколко  крадено от непознаторкрадено от нтепознатоа часа в  Земята ще се вреже  огромен астероид, кокто ще унищожи всички живи същества. Главният герой тръгва да  търси училищната си  любов за да прекара с нея оставащото  време.

Pontypool ,  2008

6

Журналистите в  една малка радиостанция наблюдават как  мистериозен вирус се разпространява бързо, превръщайки  хората в обезумяла  тълпа краде но от непознатокакрадено от непознато и е все по-близо тях.

Children of Men,  2006

7
Въпреки своя солиден бюджет и отлична актьорска игра, този филм не постига  голям успех. Независимо от това, по наше мнение, той трябва да се гледа. Действието се развива през 2028 г. и по това време хората вече 18 години страдат крадено от непознатоекрадено от нецпознцато от безплодие. Човечеството е застрашено от изчезване.

крадено от непоезнаетоакрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *