Мистерия: Американец засне пробив във времето в супермаркет

Има такова понятие като дежа вю, което  се счита за психическо  разстройство, въпреки че както твърдят прогресивни изследователи, това е по-скоро  миг на просветление, когато пред човек се откриват някакви свръхрсили.

Очевидно  нещо подобно се е случило с един американец, който бил в супермаркета Costco със сина си, и возейки го из  магазина на специалната количка за продукти, решил да снима момчето  в забавна поза. Но след като направил снимка със своя iPhone, мъжът бил поразен от гледката на заден план. Там седял  възрастен мъж, на  около седемдесет години (виж снимката), който бил облечен точно като бебето, и дори доста приличал на момчето.
pic-27-07-2016-1702432
„В този момент,   признава мъжът,   аз бях толкова впечатлен от това, което видях, че не се съмнявах: на стола  близо до вратата седеше синът ми, на  седемдесет години, сякаш бях погледнал в бъдещето. У мен не се появи  никакво желание да отида при стареца за да разсея тази илюзия, беше ме страх да го направя, защото аз подсъзнателно знаех,  че няма да  успея …

Наистина  мистичен случай. Ефектът на дежа вю, пробив в бъдещето или миналото с хората се случва  доста често, но малко се осмеляват да говорят за това. Първо, защото  никой не им вярва. И на  второ място, ако някой настойчиво започне да  говори за това,  е възможно и да го приберат в някоя  психиатрична болница.

Затова авторът на снимката по някаква причина решил да остане анонимен – за  всеки случай. В действителност много  потребители в интернет виждат в  снимката  само съвпадение в дрехите, но случайности, според парапсихолозите на този свят не съществуват, всяка дреболия ни казва нещо, и се случва не просто така …

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *