Зловещата истина за селфито

Суеверията са много и различни, но за някои от тях има и разбираеми причини. Мистерията на огледалата е  известна отдавна , но малко хора знаят, защо не бива да се снимате в огледалото.

Огледалата са  едни от най-загадъчните предмети. Дори и науката днес не знае всичко за техните свойства и възможности. Нашите предци обаче от древни времена  интуитивно са усещали  неговите скрити функции. Огледалото често се използва по време на гадаене и други магически дейности.

Сега е много разпространена формата на снимане, наречена  селфи. Понякога това се  прави и   с помощта на огледало. Медиумите и ясновидците твърдят обаче, че да снимате себе си в огледалото, не само е нежелателно, но и опасно.
Ето как тази ситуация обяснява  Виктория Райодс, участник в шоуто „Битката на екстрасензите“ на официалния си уебсайт.

Огледалото не е нищо друго, освен устройство за съхранение на данни. Ето защо колкото  по-старо е  огледалото, толкова по-малко се препоръчва да се оглеждате в него. То помни всички, което се е  отразявало в него, така че всяка информация, която пази, може неочаквано да  излезе от него и здраво да свърже с човека, който се оглежда. А информацията може да бъде, както знаете, най-различна. Например, човек някога е изпитвал силна скръб, когато се е  поглеждал в огледалото, а може би дори е говорил с него. Ако тази информация по  някакви  причини огледалото си „спомни“, когато  се оглеждате, тя може да премине във вас.

Сега си представете какво може да се случи, когато си правите снимки сами в огледалото. Вие всъщност фиксирате  информация и налагате  друг  образ върху своя  собствен. Последствията могат да бъдат най- различни, а много често са  неприятни. Затова е нежелателно да се гледате в огледалото, ако плачете. Така  можете да се предпазите от неговото влияние.

Становища на езотерици и ясновидци за  снимките и огледалата

Хората, занимаващи се с езотерика и практикуващи  магия, вярват, че огледалото,  и снимката, и вашия  образ в отразяваща повърхност, запечатват не само външния ви вид. Те знаят всичко за вътрешното ви състояние и емоции,  и  ги запомнят. Вие сте открити пред тях като на длан. Това е особено опасно и точно това е причината за забрана да се  фотографирате през огледалото.

Магове  и езотерици също така предупреждават хората с увредено здраве, деца и бременни жени, да не се заглеждат  твърде много в собственото си отражение. Защото организмът  може да не се  справи с магическата сила, която  носи огледалото. Що се отнася до снимките, има дори и вярвания, че  те отнемат частичка  от душата.

Все пак това не означава, че  трябва да се откажем напълно да се снимаме. Достатъчно е да се спазват няколко прости съвета.

Първо, не давайте на никого ваши снимки, особено на зле познати хора.

На второ място, никога не мислете лошо, и не съжалявайте човека, който е на снимката.

На трето място – никога не късайте снимка. Защото така може да навредите на собствените си аура и енергия.

Сега разбрахте ли кои сили имат интерес така да раздухват истерията със селфи и какво точно целят?

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *