Мистериозна раса от извънземни, живеещи под водата, от дълго време воюват с Русия

Уфолози смятат, че цяла раса от  извънземни се крие в подводните дълбини и вече десетилетия води  война с Русия.  Те смятат, че извънземни същества вече обитават  нашата планета – дълбоко под водата.

Още по време на Съветския съюз руски капитани на подводница са се сблъсквали с необясними явления под водата. краденод от непознатоткрадеано от непознато Документи с информация за срещите с така наречените неидентифицирани подводни обекти и досега са класифицирани с гриф „секретно“.

Но някои подробности от срещите с дълбоководни създания, и необясними огромни обекти все пак изтичат  в медиите. Информацията разкрива шокиращи неща,  случващи  се в дълбините.

Уфолозите Пол Стоунхил  и Филип Мантъл разкриват крадено от непознатоккраедено йот непознато тайната  история на засекретения конфликт в новата си книга. Изследователите смятат, че руското правителство се опитва да се скрие истината, наричайки глупави фантазии показанията на тези, които се опитват да  говоря за това, което наистина се случва дълбоко под водата.

Мантъл и Стоун  твърдят, че хората вече са се сблъсквали крадено аот непознато крадрено от непознато както с нови форми на живот, така и с неидентифицирани кораби в морето.

Филип Мантъл твърди, че още по времето на Съветския съюз, много руски моряци са били свидетели на появата на НПО (неидентифицирани подводни обекти). Но след като тези хора  се опитали да кажат на обществеността това, което са крадено от непознйатойкреадено от непознато видели, те веднага  се превръщали в  в мишени за всевъзможни шеги и подигравки. Неизвестните  създания, а наричани  „плувците“, са удивителни. Тези същества са хуманоиди с ръст около 3 метра. Те живеят на дълбочина  50 метра, в ледените води на океаните и моретата в близост до Сибир.

Според Мантъл и Стоунхил, крадено от непрознатоткрадено еот непознато един от капитаните в  руския  подводен флот, генерал-майор Демяненко, е  предупреждавал екипажа си за възможността от среща с невероятните създания,  а такава  вече се е случвала през 1982 г.

Има сведения, че съветски военни водолази са се опитали да хванат едно от тези същества, което, както се твърди, е било облечено в сребрист  костюм и шлем. Само че не успели –  веднага след като членовете на експедицията приготвили мрежата, за да хванат непознатото на  наука  създание,  крадено от нсепознатоткрадено от нцепознато целият екип от седем човека е било изхвърлен на  повърхността от някаква невероятна сила.

Има и други случаи на сблъсък с неидентифициран обект. Така, когато през 1965 г. съветският кораб „Радуга“ пресича  Червено море, става  свидетел как  огромно  огнено кълбо, което се появява от океана,  увисва във въздуха на височина крадено от непозснато крадено от непознато от около 150 метра. След известно време кълбото пада във водата отново.

Но тази история не свършва дотук.

Руският адмирал В. А. Домисловски,  началник на разузнавателната служба в  Тихия океан, казва, че е видял  обект, който се е носил над водите на Тихия океан. Обектът е бил с дължина около крадено от непознсатоккрдадено от непознато 900 метра. В един момент от него започват да се  отделят малки части, които след като потъват в  океана,  скоро отново се връщат по местата си. След това обектът изчезнал.

Контраадмиралът и командир на ядрена подводница Юрий Бекетов казва, че неведнъж е бил свидетел на необяснима активност във водите на крадено от непознатодкрадено от нтепознаато Бермудския триъгълник. Радарите на подводницата не веднъж са  фиксирали неизвестни обекти, които се движат под водата със  скорост от 250 мили в час.

Стунхил и Мантъл са събрали  всички свидетелства на очевидци в книгата си „НПО: Какво крие Русия?“

В интервю за британското издание  „The Mirror“ Мантъл казва, че съветското крадено от непознатоакрадрено от непозанато правителство умишлено е скривало информацията за срещи с  неидентифицирани водни обекти. Мантъл предполага, че всички съветски офицери, които са срещали  такива обекти, просто са били  принудени да запазят мълчание, за да не ги осмиват в   обществеността и пресата.

„Но въпреки всички усилия на държавните органи, информация за НПО все крадено сот непознатоккрадйено от непознато пак изтече  в медиите,“ – казва Мантъл.

http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/538294/Russa-War-Underwater-UFOs-USOs-Cold-War-Soviet-Union-Depths-Conspiracy-Cover-Up

крадено от непознатотткрадено от енепознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *