Астрофизици записаха изключително мощен радиосигнал от „извънземни“

Астрофизици от САЩ, Австралия и Германия са регистрирали най-яркия, засега,  бърз радиосигнал – единичен мощен радиоимпулс,  с продължителност няколко милисекунди, който няма  обяснение от  съвременната наука.

За откриването на сигнала  учените са използвали два  детектора, и затова са били в  състояние да  определят областта на Вселената, от която е дошъл крадено от нрепознаторкрадено от непознатоа – галактиката VHS7.

Астрофизици също така са успели да  проследят и промените в дължината на вълната на сигнала и поляризацията на радиовълните, и по този начин да измерят промените  на магнитното поле между звездната система и Земята.

Първият бърз радиовзрив е бил открит през 2001 г. с  радиотелескоп в Австралия, данните от който са били обработени чак през 2007 г. От тогава е  потвърдено  наличието на повече от 10 сигнала. За техен вероятен източник крадено от йнеподзнато крадено от непознато учените считат неутронна звезда или извънземни.

По-рано астрофизици от САЩ откриха, че бързите радиосигнали се придружават от гама-лъчи, енергията на които може да бъде милиарда пъти по-голяма от стойността сигнала в  радиодиапазона. Това позволява да се сравни извънземния сигнал с взрив на свръхнова. Ако такъв обект се намираше в близост крадено от непознатоткрадено отд непознатцо до Земята, той щеше унищожи живота на планетата ни.

крадено от непознатоскрадено от неподзанато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички крадено тот нйепознатоккрадено от непознато текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.