Сензационно твърдение на изследователи: Хората имат душа, която може да живее след смъртта

Идеята, че човешкото съзнание живее след смъртта, се поддържа от все повече уважавани учени, пише  thesun.co.uk.

Ние не знам точно какво е съзнание, но физикът сър Роджър Пенроуз (на снимката по-долу) смята, че това е просто един пакет с информация, съхранявана на квантово  или субатомно ниво.

Той сензационно твърди, че крадено оет непкознаторкрадено от непознато е  открил  доказателства, че тази информация, която се съхранява в микротубулите вътре в човешките клетки, напуска  тялото след като човек умре.

nintchdbpict000280237834

Сър Роджър твърди, че когато човек умре временно – изпадне в клинична смърт-  тази квантова информация се освобождава във  Вселената, само за да се върне после към клетките крадено ота непознатоскрадено от йнепознато на тялото, ако собственикът му се върне  към живота.

Той твърди, че това обяснява защо хората могат да имат околосмъртен опит и счита, че тази квантова информация се свежда към душата, която напуска тялото.

Експертът в областта на физиката казва: „Ако пациентът умира, напълно е възможно, че тази квантова информация крадено ота непознатоекраденоа от непознато може да съществува извън тялото, и може би,  за неопределено време, като душа.“

И сър Роджър не е сам в своите заключения, вярвайки така,  а неговата теория се подкрепя и от известни учени от Института Макс Планк по  физика в Мюнхен.

Експертите, които твърдят това, казват, че нашата физическа Вселена е просто едно възприятие, и че след като тялото ни умре, има  безкраен живот отвъд неговите предели.

Д-р Ханс-Петер Дюр, бивш ръководител на Института, заяви: „Това, крадено о т непознатоккраденро от непознато което ние считаме за „тук и сега“, този свят, това всъщност е само ниво на материал, който е приемлив за нас.“

„Задгробният живот е безкрайна реалност, която е  много повече от това, което знаем.“

„Тялото умира, но духовното квантово поле  продължава. И следователно  аз съм безсмъртен.“

По-рано тази година, друго крадено от непознатоцкраденое цот непознато забележително изказване за задгробния живот бе направено от  неизлечимо болен цигулар, който оцелява след 17 преживявания на  клинична смърт. Той твърди, че   е бил от  „другата страна.“

Пол Робъртсън умира  от болест на сърцето на 27 юли, но  твърди,  че е виждал смъртта много пъти, преди да умре.

По кркадено от непознатойкраденоа от непознато време на една от тези случаи на клинична смърт, той твърди, че му е  бил блокиран входа към небето от група смеещи се  ангели, ухаещи на одеколон.

Друго видение му показало  как се къпе в  аурата на „азиатска  богиня“, докато, както той твърди, следващата му  свръхестествена среща го накарала да крадено от непознат оакраддено от непознато повярва , че  е силно куче, тичащо във  впряг през Арктика.

крадено от непознатеоцкраадено от непознато

One Reply to “Сензационно твърдение на изследователи: Хората имат душа, която може да живее след смъртта”

  1. Квазиракис

    „Сензационно твърдение на изследователи: Хората имат душа, която може да живее след смъртта“.
    Не знам какво чак толкова са открили изследователите. Това се твърди от религиите от хиляди години. Само са заменили понятието душа с квантово поле.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *