Инструкции за тези, които не са разбрали къде са попаднали след раждането си

 1. Ще получиш 7 различни тела и спящо съзнание – ще се налага постоянно да ги будиш, развиваш и усъвършенстваш. Възприемай спокойно това, че ще се намираш едновременно в различни измерения, а целият свят ще бъде вътре в теб.
2. Ще трябва да ходиш на училище, наречено крадено от непознатоакрадено от непозтнатто Живот на Планетата Земя. Всеки човек и всяко събитие – е твой Универсален Учител.
3. Няма грешки, само уроци. Несполуките са  неразделна част от успеха. Жертви няма – само ученици и преподаватели.
4. Урокът ще се повтаря в различни форми, докато не бъде усвоен напълно. Ако не усвоиш крадено от непознатто краденок от непознато лесните уроци – те ще станат по-трудни, когато ги  усвоиш  – ще преминеш към следващия урок.
5. Външните проблеми – са точно отражение на твоето вътрешно състояние. Ако промениш своя вътрешен свят – външният свят също ще се промени за теб.
6. Болката – това е метод,  кракдено от непосзнато крадено от непознато който Вселената използва, за да привлече вниманието ти – че нещо не е наред.
7. Светът е разнообразен. Неприемането на  себе си и другите „такива, каквито са“ е в основата на негативните емоции, които разрушават тялото.
8. Ще разбереш, че си научил урока, когато твоето поведение и отношение крадено от непознатоккрадено от непаознатор към всичко се промени. Мъдростта се постига с  практика. Малко от нещо –   е по-добре от много от нищо.
9. Няма място по-добро, отколкото „тук“. „Там“ не  е по-добре от „тук“. Когато твоето „там“ стане „тук“, ти ще получиш друго „там“, което отново ще изглежда по-добре от „тук“. Цени крадено отй непознатоцкрадено оет непознато това, което имаш в момента.
10. Другите са само твое отражение. Ти не можеш да обичаш или да мразиш  нещо, което е в другите, ако то не отразява собствените ти качества.
11. Животът прави рамката, а картината рисуваш ти. Ако не поемеш  отговорност за рисуването на картината,  крадаено от непознатоккрадено от непознаато ще я рисуват за теб други.
12. Всички отговори – са в теб. Ти знаеш повече, отколкото е написано в книгите. А всичко, което трябва да направиш – е да погледнеш вътре в себе си,  да слушаш себе си и да се доверяваш на  себе си.
13. Търси крадсено отд непознатоакрадено от непознато своето предназначение, максимално се реализирай в него и му се отдавай напълно. То може да се променя в течение на живота. Постоянно се учи на нещо ново и не се страхувай да започнеш отначало.
14. Най-вероятно ще забравиш за това.
15. Винаги ще бъдеш в състояние да си крадено от непознатоакраде но от енепознато спомниш тези инструкции, ако поискаш .
По материали на ESOTERICA

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Основни заблуди крадено от йнепознатоскрадеано от непознато по отношение на феномена на прераждането

Днес  светът на езотеричната литература е пълен с книги, които по някакъв начин разкриват теорията за прераждането – знания за това как човешката душа се превъплъщава от едно тяло в… Continue reading „Основни заблуди по отношение на феномена на прераждането“

крадено от непознатоакрадеедно от непознато Зловещата истина за селфито

Суеверията са много и различни, но за някои от тях има и разбираеми причини. Мистерията на огледалата е  известна отдавна , но малко хора знаят, защо не бива да се… Continue reading „Зловещата истина за селфито“

Още по темата във фейсбук:

крадено от непознатоакрадено от неептознато

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено сот тнепознатойкрадено от непознато

One Reply to “Инструкции за тези, които не са разбрали къде са попаднали след раждането си”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *