Извънземна база се появи сред ледовете на Антарктида (видео)

Програмата Google Earth, която позволява да се гледат сателитни снимки на нашата „Синя планета“, е истинско съкровище за много уфолози и виртуални археолози. Ентусиасти използват подробните снимки на повърхността на Земята за да откриват следи от падането на неидентифицирани летящи обекти, оставени от представители на извънземни цивилизации артефакти и други аномалии.

Едно такова откритие е направено от потребителя на «YouTube» под псевдонима UFOvni2012. Според изследователя, той е открил в Антарктида тайнствен кръг с големи размери, който определено е изкуствен. Уфологът е убеден, че този обект, с диаметър 40 м, е база на извънземни, който досега е бил скрит от човешките очи. В резултат на глобалното затопляне ледовете на южния континент се топят и откриват за спътниците невиждани досега обекти. „Може би затова учени и представители на различни правителства все по-често посещават Антарктида?“ – пита UFOvni2012.

Като изгледате видеото по-долу, можете да видите къде се намира предполагаемата база на извънземните. Авторът на това откритие обяснява, че в една от областите на ледниковия шелф се е открил участък от океана и под водата там се вижда непонятна сива структура с идеално кръгла форма. Уфологът основателно счита, че структурата не може да бъде създадена от природата, а хората едва ли биха могли да изградят нещо подобно на Антарктида.

Има само един вариант – извънземни. Може би „зелените човечета“ някога са създали в леда  тайна база в Антарктида, и след това са я изоставили. Обектът се е намирал под леда дълго време, обаче, бързо изменение на климата е довело до факта, че тайната е разкрита случайно. Това място е снимано от спътник, но настойчивият виртуален археолог е намерил аномалията на общодостъпни сателитни снимки, разглеждайки стотици квадратни километра от южния континент.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *