Мистериозна порода птици с абсолютно черен цвят (галерия)

Тази необичайна птица е наречена Аям Чемани (в превод от индонезийски език – черно пиле). Удивителната птица е рядък вид  индонезийска кокошка, и нейният изцяло черен цвят и е спечелил титлата на най-екзотичната и най-загадъчна порода  в света.

Всяка част от тялото на тази уникална птица е черна, като крадено от непознатоаакраадено от непознато се започне с  металния блясък на нейните пера до катранените и крака. Дори вътрешните й органи са  черни. Този необичаен ефект се дължи на наличието в кръвта и на доминантен ген, който причинява хиперпигментация.

Това обяснява излишъка от  пигмента меланин в тъканите на живия  организъм. Процесът се случва още крадено от непознатодкр адено от непознатао на етапа на развитие на ембрион, и благодарение на него в света има отделен вид кокошки аям чемани, чието  потомство е черно като сажди.

крадено от неп ознато крадено от непознадто

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са краадено от непознатоккрадено от анепознато авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.