Руската академия на науките обяви, че ГМО храните не са опасни за хората

Комисията на Руската академия на науките за борба с лъженауката и фалшифицирането на научните изследвания, подготвя  меморандум за неверността на теорията за вредата на  Александров отбеляза, че ГМО са били в основата на  селскостопанските мерки, които са спасили  от глад Индия.

краденео от непознатоекраддено от непознато

Той също така добави, че в случай на отказ от ГМО населението на Земята може да се свие до 1 млрд.

Според Александров меморандумът ще бъде приет през есента на 2017 г.

крадено аот непознатоцкрадено от непозднато
краденоа от непознатоккрадено отк непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. крадено от неспознаетоскрадено от непознато Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.

One Reply to “Руската академия на науките обяви, че ГМО храните не са опасни за хората”

  1. Квазиракис

    Разбира се, че ГМО-то не е опасно за хората. Даже е полезно. Аз редовно ям ГМО царевица и соя, и домати. И ето – виждам на тъмно, дишам под водата, а знаете ли как помага третата ръка при работа? С едната ръка държа дъската, с втората пирона и с третата чукам с теслата. Да знаете какво трябва да ям за да ми израсте опашка? Много ще е полезна през лятото – да разгонвам мухите.

Comments are closed.