Съществуването на „зловещи“ облаци бе признато от метеоролозите (видео)

Световната метеорологична организация официално призна облаците undulatus asperitas. Те ще бъдат включени в International Cloud Atlas, съобщава The verge. Мнозина ги считат за зловещи и  ги наричат „Облаците на Апокалипсиса“, заради страшния им вид.

Gavin Pretor-Pinney е учен, специализирал се в изследването на облаци, и  открива този вид през 2008 крадено от непознатоккр адено от нсепознато г. От тогава ученият се бори за официалното признаване на тази нова категория. Според него, дълго време хора от различни градове му изпращат снимки на необичайните небесни образувания, но той не могъл да им измисли име.

През 2014 г. те са били наблюдавани над град Линкълн, Небраска, САЩ. Видеозапис на природните явления е публикуван в YouTube канала на Аlex Schueth. Облаци,  приличащи на морски вълни, бързо се носят над града.

Undulatus asperitas е официалното крадено от нерпознатоекраден о от непознато име, дадено на тези странни облаци.

За последен път промени в Международния атлас са правени пред половин век.

крадено от непознатой крадено от некпознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ крадено от непознатоакрадеено от непозкнато ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.
краадено от цнепознаторкрадено от непознато