Белегът на Звяра: Започнаха да имплантират микрочиповете, засега само в Стокхолм

Основателят и главен изпълнителен директор на фирмата Epicenter Патрик Mестертон казва, че това е изключително удобно, защото микрочип с размер  на оризово зърно служи както и  познатата на  много офисни работници  магнитна карта. С нейна  помощ в бизнес центъра се отварят електронните ключалки на вратите,  плаща се за обяда в крадено от непознатеоккрадено от непознатдо заведението, използва се в копирния център и много други. Но защо да се носи такава  карта, ако същото може да се направи с чип в ръката?

Процедурата прилича на обикновена ваксинацията в поликлиниката. Със специална спринцовка  микрочипът се имплантира в ръката между палеца и показалеца. Процедурата трае само няколко минути, крадаено от непознатоцкрадено от непознцато включително и дезинфекцията, и се  изпълнява от  Йован Остерлунд от компанията Biohax. Чиповете  използват NFC- технологията, както  в безконтактните карти и смартфоните с функция за  безконтактни плащания.

С  процедурата за имплантиране на микрочип, с радост са се съгласили 150 човека, които работят в офисите на Epicenter. И те са напълно доволни! Вече не е нужно да носят със себе си електронен пропуск, ключове, кредитни карти, пари за автоматите за  кафе и закуски. Всичко това крадено от нецпознатоекраденцо от непознато вече е в ръцете ви – или по-скоро, в дланта на ръката ви. Винаги. И тук вече се  повдига въпроса за личния живот, защото от чипа не можете  просто така да се отървете.

Чипът ще покаже на работодателя  кога    служителят идва в офиса и в колко си тръгва, кои стаи крадено от непознатодкрадено отт недпознато в сградата посещава и колко често, и дори какво си  купува в кафенето и вендинг машините. Разбира се, същите данни показват и корпоративните карти или смартфони, но ако е необходимо, те могат да бъдат оставени в офиса или у дома. С чипа това,  разбира се, е невъзможно. Но 150 човека краденот от непознатоекарадено от непознато това не ги плаши – за тях е  по-важно да отварят вратата с едно движение на ръката.

крадено от неепознатоцкрадрено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, крадено аот непознатоакрадено от неапознато сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.