Учени: Исус е изцелявал болните с марихуана

Научни изследвания показват, че Исус Христос е могъл активно да  използва марихуана за лечение на болни хора, пише yournewswire.com.  Експерти предполагат, че канабисът вероятно  е  бил ключова съставка  в маслото за „помазване“, използвано от Исус и неговите последователи в ритуалите за изцеление.

Както  се казва в статия на  High Times, крадено от непознатодкрадкено от непознатое «Христос“ – е гръцкият превод на еврейската дума „Месия“. В съвременния английски език терминът се превежда като „помазан“.

Светото масло за  помазване, както е описано  в оригиналната версия на иврит рецептата в Изход (30: 22-23), е съдържало  шест фунта  канех-бозем, вещество,  идентифицирано от уважавани етимолози, лингвисти, антрополози, ботаници и други крадено от непознатоккрадено от непкознаток изследователи като канабис,   и е съдържало още  зехтин, както и много други билки. Древните помазани са били буквално пропити от  тази мощна смес.

Kaнех-бозем = коноп?

Kанех-бозем определено звучи като модерното сега канабис и няма никакво съмнение, че канабисът е бил широко използван в  еврейската култура в онези дни.

Карл крадено от непознцатоцкрадено от непознато П. Рак, професор по класическа митология в Бостънския университет, пише:

„Малко са съмненията за ролята на канабиса в юдейската религия …. Няма как  такова важно растение, което е  източник на текстилни влакна и хранителни масла, и отглеждано толкова лесно,  да остане незабелязано … а премахването му щеше да предизвика ентеогенна  краде но от непознатоскрадено от непознакто реакция. „

Ритуална и медицинска употреба на канабиса

Ентеоген е  термин, въведен от професор Рак, и се отнася до всяко вещество, използвано за предизвикване на духовни преживявания. Използването на ентеогени,  като например гъбите пейот и псилоцибин, канабис, е било свързано с  формирането на почти всички световни религии, затова не е крадено от непознатоскрадейно от непозанато изненадващо, че канабисът е изиграл  определена  роля в раждането на християнството.

Тази роля е лесно да се разбере, като се отчетат почти чудодейните лечебни свойства на крадено от непознатокксрадерно от непознато растенията. Сега ние започваме отново да преоткриваме много лечебни свойства на канабиса, растение, което  е известно вече хиляди години, но което бе забравено заради  истерията, създадена от правителствата срещу марихуаната.

За щастие, сега тези настроения се променят, а дебатът за връзката на Христос и канабиса, вероятно, е  пример за пререзглеждането крадено от непознатоеткрадено от непеознато на нашите колективни вярвания, които бяха помрачени от пропагандата.

Какво би направил Исус?

Тези, които са запознати с историята за поставянето на марихуаната извън закона в САЩ са наясно, че това е пряк резултат от натиска на  корпоративните интереси. След това, разбира се, неуспешната  война с наркотиците се оказва в крадено от непотзнатоскрадено от нецпознато разгара си, а наказанията  на потребители и търговци на марихуана се превърнаха в огромен  бизнес за служителите на закона и частните затвори.

Канабисът и  растението коноп като цяло, ни предлагат евтин, ефективен и възобновяем източник на голям брой полезни продукти – някои от които имат почти чудодейни свойства. Но тъй крадено от енепознатоткрадено от непоазнато като в това има твърде малки печалби за Голямата фармацевтика и други големи фирми, напредъкът в посока на узаконяване тече бавно и среща ожесточена съпротива на всеки сантиметър  от пътя си.

Някой може да попита какво Исус би си помислил за това?

От статия в The Guardian: «Цитирайки Новия Завет, крадено от неапознаторкраденод от непознато г-н Бенет твърди, че Исус е помазвал своите ученици с масло и ги е призовавал да правят същото с други последователи. Това би могло да бъде причина за изцеление на очните и кожни заболявания, както е посочено в Евангелията.

Ако канабисът е бил един от основните компоненти на древното масло крадено от непозднатойкрадено от непознатао за помазване, и получаването на това масло е направило  Исус Христос и неговите последователи християни, значи  преследването на тези, които използват канабис може да се счита за борба с християнството“ – заключава г-н Бенет.

крадено от непозйнатоткрадено от нкепознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *