Конспирации: Стивън Хокинг е умрял и е бил подменен още преди 30 години?

Официално : Британският физик Стивън Хокинг почина на 77 години, съобщава The Guardian в сряда, 14 март. Но според  смайващи фотографски доказателства, събрани от конспиролози, истинският Стивън Хокинг е умрял през 1980 г. и е бил подменен  с  двойник.

Според интернет детективите, обикновен анализ на снимките показва, че истинският    повече от 20 години с болестта, така че има разлика от три десетилетия между тях. Това е повече от 100%  разлика между първия и втория. Все едно Джъстин  Гатлин да пробяга  100 метра за 9.8 секунди, а   Болт да бие рекорда му  с време от 4.5 секунди. С други думи, това е статистически невъзможно.

Средното време на оцеляване с ALS е  четири години. Когато Хокинг е диагностициран за първи през 1963 г., а  лекарите му дават две години живот. Ние обаче го виждаме жив след 52 години. Трябва ли да вярваме в  това? Определено не.

Това също е  Хокинг, няколко години по-късно:

Вие виждате, че косата му е  посивяла. Но е необходимо тук да забележите зъбите му.
И тук.

Сега той е напълно посивял, и  почти е загубил долните си зъби. Аз не съм зъболекар и не знам точно какво се случва, но изглежда, че с тези  зъби здраво са работили зъболекари. Следващата стъпка трябва да бъде протеза, нали?

което – ако е вярно – би означавало, че книгата е фалшива.

Вие ще кажете: „Това е просто младият Хокинг, преди да изгуби тези долни зъби.“ Не, това не е така. Аз ви показах младия Хокинг и той не изглеждаше така. Можете да ги сравните.

Освен това, на първата снимка е Хокинг през 70 -те. Втората – Хокинг през 1990-те. Изненадващо че, той 20 години страда от инвалидизиращо заболяване, а се е подмладил в същото време, нали?

Хокинг все още изглеждаше млад през 2007 г., когато се качи  на борда на самолета ZeroG:

През 2007 г. той е бил 65 години. И изглежда страхотно на 65? За съжаление, той изглеждаше по-възрастен през 1982 г., преди 25 години:

Лицето му също е  станало по-кратко. Като правило лицето ви ще се увеличава с възрастта, но няма да става по-кратко.

Ето още скорошни снимки на двойника:

Отново  зъбите – това е ключът. Това може да е  същият човек, като нашия блондин-двойник, но това със сигурност не е Стивън Хокинг. Върнете се към по-ранните снимки. Тези четири долни зъба би трябвало да са изчезнали преди няколко десетилетия заради стоматолозите.

Ние трябва да повярваме, че те са пораснали отново? Те изглеждат като протези? Зъболекарят е объркал нечии зъби с протези? Не, очевидно трябва да вярваме, че това са истинските му зъби. Но аз ви показах защо не е възможно.

Ето една снимка на русия самозванец, коятo намерих и на която е много лесно да се види, че това не е Хокинг:

Оригинал: http://yournewswire.com/stephen-hawking-died/

Още по темата:

Стивън Хокинг: Аз знам какво е имало преди Големия взрив (видео)

Британският физик и популяризатор на науката Стивън Хокинг в програмата StarTalk отговори на въпрос за това, какво е съществувало преди Големия взрив и появата на Вселената. – Нищо не е… Continue reading „Стивън Хокинг: Аз знам какво е имало преди Големия взрив (видео)“

Стивън Хокинг: След 200 години Земята ще се превърне в безжизнена планета

Британският физик Стивън Хокинг счита, че само след  200 години човечеството ще се нуждае от нов „дом“. Професорът смята, че поради нарастващия проблем с парниковия ефект, Земята може да повтори… Continue reading „Стивън Хокинг: След 200 години Земята ще се превърне в безжизнена планета“

 

Стивън Хокинг с прогноза: Човечеството ще изчезне до 2600 г.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *