Ледовете в Антарктида се топят. Гигантите излизат от анабиоза… (видео)

Преди повече от сто години едно много известно тайно общество открива  пещера,  скрита дълбоко под земята. Вътре в пещерата се намирали  няколко древни гиганти – живи,  в състояние на анабиоза …

 

от късчета от пространство. И за разлика от нашите филми за анабиоза, тези кристали не са консервирали или замразявали гигантите,  те са балони на времето, променящи в обема си неговото течение.

 

Откъде  Кори Гуд знае толкова много за стазиса и технологиите на времето, ако той самият, освен  празна пещера, нищо друго не е видял? Кори Гуд обяснява, че по време на работа си в Секретната космическа програма е имал достъп до  артефакти,  които той  нарича smart glass pads, които  описва приблизително така:

завръщането на тези най- Древни строители – тези, които са направили за гигантите стазисните машини.

По материали на:

disclose.tv

conspiracydailyupdate.com

ufoholic.com

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

В древни времена на Земята са живели гиганти! (видео)

 Около темата за древните хора – гиганти съществува световен заговор, част от който се явява, по-специално, изобилието на  предполагаеми „снимки“ с  огромни скелети, направени, най-вероятно,  с фотошоп: Разбира се, след… Continue reading „В древни времена на Земята са живели гиганти! (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Ледовете в Антарктида се топят. Гигантите излизат от анабиоза… (видео)

  1. За съжаление Американците методично си ги изтребват последен пример в Афганистан с МОАБ,преди това 7 йети в северна америка натръшка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *