Битката на извънземните за Земята: „Белите богове“ побеждават рептилиите

Продължение. От историята си спомняме за палеоантропи, австралопитеци, неандерталци и така нататък. Тези неуспешни опити са били „изтрити“ от лицето на Земята, а  човекоподобните бели богове отново заселват  планетата, но вече  с  по-съвършени хора. През този период се появяват на Земята такива раси като червенокожи, тъмнокожи,  азиатци,  индийци, араби.

Тези крадено от непознатойкрадендо от нсепознато раси  са по-древни и са запазили спомени за  боговете. Светлокожите хора са били заселени малко по-късно, в Европейския регион на север, от където те се разделят на ​​племена.

 

Техните градове са били разположени най-вече под земята на дълбочина от 2-8 км. Те не са били съгласни крадено от непознатоткрадено от непсознатдо със заселването на  повърхността на Земята с нова разумна раса и между „белите богове“ и рептилоидната  цивилизация започва Война за Земята, в която са нанесени множество ядрени удари по цялата планета.

Войните за Земята между рептилиите и „белите богове“ са много,  и само най-древните цивилизации на хората са запазили спомени крадено от непознатоекрадрено от неепознато за  битките на боговете в техните култури.

Особено много препратки към войните  на боговете се  съдържат  в „Махабхарата“, индийския епос:

 

Някои тунели имат стени от неизвестен материал, най-вероятно, скриващи входовете на градовете.

В легендите на перуанаските индийци се  разказва, че пътищата на  пещерната  система Чинканас водят до крадеано от непознатоакраедено от непознато подземния свят, където  живее могъща цивилизация. На външен вид нейните представители  приличат на човек и змия.

През 20-ти век в тези пещери изчезват  няколко десетки авантюристи. Успяват да се измъкнат само няколко човека.  От несвързаните им истории може  да се разбере, че в дълбините на Земята те са се срещнали крадено от непознатоткрадерно от непознато със странни същества.

 

На едно от изображенията се  вижда полуразрушена пирамида, чиято височина е  километър и половина и сфинкс с човешко лице. Останалите  крадено от непознатоакрадено от неепозцнато 2500 снимки  НАСА засекретява, мотивирайки се, че  трябвало уж  да се дешифрират.

Минават повече от десет години, а в  пресата са  публикувани снимки на още един сфинкс и пирамиди. На новите снимки вече може да се  направи ясно разграничение между сфинкс, пирамида и останки от огромна стена на сграда с краденор от непознатоцкрадаено от непознато правоъгълна форма. „

На Земята са открити много следи от радиация. Намерени са и над 100 кратери с диаметър  2-3 км в диаметър, сред които има два огромни: в Южна Америка (диаметър – 40 км) и Южна Африка (диаметър – 120 km).

  причиняват значителен спад в налягането и крадено от непознато крадено от непознацтто отравяне на  атмосферата с газове, при което загиват оцелелите.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Робърт Бигелоу: Извънземните отдавна са на Земята (видео)

Робърт Бигелоу е основател на компанията «Bigelow Aerospace» –  частна компания, занимаваща се с космически туризъм и е основана от Бигелоу през 1999 крадено от непознатодкрадено от некпйознато г. и до голяма степен се финансира… Continue reading „Робърт Бигелоу: Извънземните отдавна са на Земята (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоткрадено от непознатой

One Reply to “Битката на извънземните за Земята: „Белите богове“ побеждават рептилиите”

  1. emilyano calabrese

    но евреите ни правят на маймуни с техните партийки и религии и различно разбиране на религиите..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *