Битката на извънземните за Земята: „Белите богове“ побеждават рептилиите

Продължение. От историята си спомняме за палеоантропи, австралопитеци, неандерталци и така нататък. Тези неуспешни опити са били „изтрити“ от лицето на Земята, а  човекоподобните бели богове отново заселват  планетата, но вече  с  по-съвършени хора. През този период се появяват на Земята такива раси като червенокожи, тъмнокожи,  азиатци,  индийци, араби.

Тези раси  са по-древни и са запазили спомени за  боговете. Светлокожите хора са били заселени малко по-късно, в Европейския регион на север, от където те се разделят на ​​племена.

 

Техните градове са били разположени най-вече под земята на дълбочина от 2-8 км. Те не са били съгласни със заселването на  повърхността на Земята с нова разумна раса и между „белите богове“ и рептилоидната  цивилизация започва Война за Земята, в която са нанесени множество ядрени удари по цялата планета.

Войните за Земята между рептилиите и „белите богове“ са много,  и само най-древните цивилизации на хората са запазили спомени за  битките на боговете в техните култури.

Особено много препратки към войните  на боговете се  съдържат  в „Махабхарата“, индийския епос:

 

Някои тунели имат стени от неизвестен материал, най-вероятно, скриващи входовете на градовете.

В легендите на перуанаските индийци се  разказва, че пътищата на  пещерната  система Чинканас водят до подземния свят, където  живее могъща цивилизация. На външен вид нейните представители  приличат на човек и змия.

През 20-ти век в тези пещери изчезват  няколко десетки авантюристи. Успяват да се измъкнат само няколко човека.  От несвързаните им истории може  да се разбере, че в дълбините на Земята те са се срещнали със странни същества.

 

На едно от изображенията се  вижда полуразрушена пирамида, чиято височина е  километър и половина и сфинкс с човешко лице. Останалите  2500 снимки  НАСА засекретява, мотивирайки се, че  трябвало уж  да се дешифрират.

Минават повече от десет години, а в  пресата са  публикувани снимки на още един сфинкс и пирамиди. На новите снимки вече може да се  направи ясно разграничение между сфинкс, пирамида и останки от огромна стена на сграда с правоъгълна форма. „

На Земята са открити много следи от радиация. Намерени са и над 100 кратери с диаметър  2-3 км в диаметър, сред които има два огромни: в Южна Америка (диаметър – 40 км) и Южна Африка (диаметър – 120 km).

  причиняват значителен спад в налягането и отравяне на  атмосферата с газове, при което загиват оцелелите.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Робърт Бигелоу: Извънземните отдавна са на Земята (видео)

Робърт Бигелоу е основател на компанията «Bigelow Aerospace» –  частна компания, занимаваща се с космически туризъм и е основана от Бигелоу през 1999 г. и до голяма степен се финансира… Continue reading „Робърт Бигелоу: Извънземните отдавна са на Земята (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Битката на извънземните за Земята: „Белите богове“ побеждават рептилиите

  1. но евреите ни правят на маймуни с техните партийки и религии и различно разбиране на религиите..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *