Мистерии: В средата на ноември на Слънцето може да избухне огромна експлозия и цветът на звездата да стане син

Това може да предизвика уникално космическо явление – преминаването на Венера  прекалено близо до Юпитер.

В средата на ноември на Слънцето може да избухне огромна експлозия и цветът на звездата да стане син.

Според уверения на представителите на НАСА, в космоса ще има уникално явление през ноември:

Венера ще мине крадено от непознйаторскрадено от непознато прекалено близо до Юпитер, вследствие на което   ще загрее газовете на Юпитер, които ще изхвърлят в космоса огромно количество водород, който ще достигне  до Слънцето и ще довеоде до нагряване на повърхността светилото до близо 9000 градуса по Келвин, и като следствие, до мощна експлозия.

крраддено от непознатоакрадено от непознато

В следващите няколко дни, а именно 15-29 ноември,  Слънцето ще се възстановява, а  неговото светене ще стане забележимо по-слабо, а цветът му ще се промени в синьо.

Времето крадено от непознатоцкреадено от непознацто ще покаже – дали ще има такова уникално събитие, или това е просто фалшиво изявление на представителите на добре познатата организация.

Източник – Центр ФОБОС

крадено от непознатокркрадено от непеознато крадено от непознато крадено от непознкато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e кррадено от непокзнаторкрадено от непознато абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове. крадено ота непознатоакрадено от анепознато

2 Replies to “Мистерии: В средата на ноември на Слънцето може да избухне огромна експлозия и цветът на звездата да стане син”

  1. тишо

    венера твърде близо до юпитер!?!?!?!?!???????
    пийте си хапчетата бе хора

  2. Еразъм Ротердамски

    Смърфовете създадоха синя луна. Защо да няма синьо слънце. :)

Comments are closed.