Неизвестна планета с размерите на Марс се приближава до Земята

Преди няколко дни се появиха съобщения в различни медии, че  известният астроном Роберто Aнтезана от Чили е публикувал информация за открита от него непозната планета, която се приближава до Земята. Астрофизикът я е снимал с телескоп. Сега се появи нова информация за този обект.

Интересното е, че получените от астронома снимки на планетата съвпадат с представите на древните шумери за  формата на планетата Нибиру, която пътува в пространството и е гигантски космически кораб на извънземната раса на анунаките.


Древношумерско изображение на Нибиру

Нибиру, според  описанията на древните шумери, е планетата на боговете, и тя представлява кръгъл диск с крила?!

Древните шумери са знаели за съществуването и на друга планета отвъд Плутон –  планетата се е казвала Нибиру, тя минава през нашата Слънчева система приблизително на всеки 3600 години, и е дошло време за поредното и  появяване.

Заслужава да се отбележи, че съвсем наскоро учените осмиваха тази информация, но след това всичко се промени, когато официалната наука  бе  принудена да обяви откриването на блуждаещата Планета-X, но и тук изследователите проявиха хитрост, като лишиха  Плутон от статуса му на планета и започнаха да наричат   новата планета не  Planet X, а  планета 9, за да се избегне съвпадение на името и с името на тази планета у  шумерите.

Шумерите са вярвали, че на Нибиру съществува извънземна цивилизация, че анунаките живеят там, което на  шумерски означава „слезли от небето“. На техните плочки има записи за това, че те са много високи – три-четири метра, а продължителността на живота им е няколко столетия.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *