Режисьорът Нийл Бломкамп се опитва да предупреди човечеството за предстоящото превземане на Земята от рептилиите -видео

Нийл Бломкамп, режисьор, сценарист, продуцент, известен с филми като: District 9 (2009), Elysium (2013) and Chappie (2015).

През май тази година той основава експерименталното студио «Оats Studios», а  студиото  пусна интересен откъс от филм-предупреждение за това как нашата Земя бива превзета от рептилии.

На 22 май Ребека Хоукс интервюира Нийл Бломкамп за The Telegraph. Това интервю никога не е публикувано. Вероятно ще разберете защо ..:

Ребека: Нийл, вие сте ангажирани с новото си студио, имате много идеи, пуснахте много интересен откъс от новия си филм. Очакват ли ни изненади?

Нийл: Това не е просто трейлър. Това е предупреждение към всички земляни. Бързам да пусна филма като сигнална ракета. Хората, които все още не са забравили   да мислят и да виждат отвъд чинията си и екрана на компютъра, всичко разбират. Аз не говоря за стадото, в което са вкарани 80% от земляните. Те са вкарани в измислени догми, религии и приказки за непосветените. Но на всички тях, искам да предам: „Вие сте в опасност. Скоро!“

Ребека: Искате да кажете, че това не е фантастика ??? Това е нещо повече?

Нийл: Опитвам се да кажа на всички здравомислещи: „Ние всичко знаем, но ние се страхуваме да признаем реалната истина за нещата, които се случват на нашата планета. Ние се страхуваме от разкриването на тази истина. Нас ни плашат хилядолетия. През последните 30 години, такива като мен, се опитваха да правят всички фантастични филми като намек, в опит да се вдигне леко завесата. Сред тези, които знаят нещо, много от тях искат да покажата истината на „обикновените хора“. В крайна сметка, това се отнася за всички нас. Обикновените Земляни.

Ребека: Какво искате да кажете, Нийл?

Нийл: Това !! Във ваше лице аз виждам тези 80%, които дори не могат да разберат за какво говоря. Ребека, вие никога не сте се замисляли за това, защо сега се пускат толкова много научно-фантастични филми. Филми не   само с ефекти и сюжет. Но те имат скрит смисъл – да се скрие дърво в гората, да се насочат хората в грешна посока; и толкова да объркат „простите земляни“, така че всичко да се обърка в главата им ! Всичко да се представи или като приказка или като фантазия. Да и се покаже истината под формата на фантазия! И тогава истината, вече ще им изглежда като фантазия!

Човекът излиза от киното след като е гледал такъв филм и вижда познатите улици, хора, автомобили, магазини … и си мисли- какви ли не фантазии измислят режисьорите!

Ребека: А това не е фантазия? Така ли ?

Нийл: ЗА НАС – разкриване на истината. ЗА ТЯХ – това е подигравка-прикриване на истината .. Има два вида режисьори, които снимат фантастични филми. Това главно са техните режисьори. От „избраните“. От ТЕХНИЯ Холивуд. Които подиграват и объркват. Обикновените земляни. Защо са ни позволи да правим филми и да намекваме за истината? Аз не знам .. Може би те просто се възбуждат от глупостта и ограничеността на земляните. Както ексхибиционист в претъпканото метрото си вади оная работа и се възбужда, че я е извадил, а никой наоколо не може го да види, въпреки че има толкова много хора!

… Като цяло, те са тук в продължение на много хиляди години. Те всичко ръководят, насочват, наблюдават. Те са създали отделен вид на човечество „ИЗБРАНИ.“

Но… Те винаги са били малко.

Но аз знам, че скоро ще започне тяхното нашествие. Аз просто го знам от кръга на хората, които се борят с тях. И чиито предци са се борили с тях. Тази борба се води продължение на хиляди години. Губим. Все повече и повече. И идва време за директна масивна инвазия. Вече не се крият.

Ребека: Нийл, аз не разбирам, вие се шегувате или говорите сериозно? Какво можете да кажете на феновете си?

Нийл: Какво мога да кажа ??? Отворете си очите. Обърнете внимание. Дошло е времето. Скоро. И това не е реклама на моя филм ..

В своя Twitter той пише: ЧУДОВИЩАТА ИДВАТ ..

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *