Конспирации: Най-необикновеното (и значително?) слънчево затъмнение в историята на САЩ наближава…

21 август е датата на „Великото американско затъмнения“, и около него вече се надига истерия, пише в своя блог, известният американски писател и икономист Michael Snyder.

Събитието се нарича „Великото американско Затъмнение“, защото то ще е първото пълно слънчево затъмнение, което ще се вижда само в Съединените щати. С други крадено от непознатоедкрадено от непозрнато думи, откакто САЩ са станали държава, никога не е имало пълно слънчево затъмнение, което да се вижда само тук и никъде другаде. И това е първото пълно слънчево затъмнение, което ще премине през западното крайбрежие към източното за последните  99 години.

Аз не знам, но, без съмнение, ще крадено от тнепознатойкрадено от непознатео има много спекулации, тъй като ние се приближаваме към неговата дата.

Мнозина отбелязват, че след това пълно слънчево затъмнение през 2017 г. ще последва  друго пълно слънчево затъмнение – почти седем години по-късно – на 8 април 2024 г.

А  когато проектирате курсовете на тези две слънчеви затъмнения на картата, крадено от непознаторкратдеено от непознато те ще образуват гигантски „X“ над центъра на Съединените щати …

 

В състояние ли сте да си представите как „хиляди пукнатини“ внезапно се отварят по цялата страна?

Една застрахователна компания се опитала да изчисли какви ще бъдат икономическите загуби ако подобно земетресение се случи днес – цифрата е „около 300 $ милиарда …“

Стойността на разрушенията ще бъде два пъти повече от тази на урагана „Катрин“ в Ню Орлиънс през 2005 година.

Къщите, крадено от непознатоцкрадено оцт ндепознато особено тухлените, ще се сринат. Сградите ще потъват в земята. Мостове може да падат в реките. Маршрутът на Мисисипи може да се промени – както е било по време на последното голямо земетресение.

Хората ще загиват, може би, десетки хиляди.

 

„Археологическа находка на  клинописни таблички,  открити в XIX век, крадено от непознаторкрайдено одт непознато описват  събитията в Ниневия. Известното затъмнение,  споменато в табличките, е известно като затъмнението  Бур Сагале, проверено от НАСА и е с дата – 15 юни, 763 пр. Хр.

Пътят на тоталната зона е бил точно над Ниневия. Бог обявил, че Слънцето и Луната ще са знамения, и а жителите на крадено от неп ознатеоркрадено от непознато Ниневия видели  Божия гняв, дори преди проророкът Йона да пристигна след няколко месеца. Когато Йона пристигнал, те вече били готови за покаяние. “

Нашият свят е едно  много странно място, и всеки ден ще  става още по-странно.

А едно нещо е абсолютно сигурно – всички хора ще гледат към небето крадено от нтепознатоаксрадено от непознато на 21 август, и това, което ще видят, ще бъде  наистина историческо.

По материали на http://endoftheamericandream.com

краденой от непознатодкрадено от непознатао
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на краденой от непознатоакрадено от непознато български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.