Учените ни подготвят за СРЕЩАТА: Извънземните цивилизации са трилиони

Радвайте се, ловци на извънземни същества! Според резултатите от най-новите изследвания, основани на планетарните  открития на НАСА, се появиха още повече основания  Земята да не се счита за  единствената планета, обитавана от интелигентна цивилизация.

Публикуваното в Journal Astrobiology ново проучване показва, че количеството на населените с разумни цивилизации планети в нашата галактика е невъобразимо огромно.

„Ние изчислихме  минималната вероятност за образуване на цивилизация на всяка произволно избрана планета“ – казва професорът по физика и астрономия в Университета в Рочестър, Адам Франк в писмо до американското онлайн издание The Huffington Post.

В тази връзка се появиха  големи надежди, че на една от тези планети има  различен живот, а може би и на една от тези планети, ние все пак ще открием разумна  извънземна цивилизация.

http://ewao.com/2016/05/21/new-study-suggests-alien-civilizations-may-number-trillions/

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Скоро ще започне апокалиптичен спектакъл… Защо Далай Лама разказа какви са извънземните и призова да се подготвим за среща

Бел.ред. – Няма съмнение, че Лама вече се е срещнал и е имал контакт с „извънземни“ – бесове. Ето защо той с такава увереност предупреждава хората, че тези адски хуманоиди… Continue reading „Скоро ще започне апокалиптичен спектакъл… Защо Далай Лама разказа какви са извънземните и призова да се подготвим за среща“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Учените ни подготвят за СРЕЩАТА: Извънземните цивилизации са трилиони

  1. На планетите може да има живот подобен на този на Земята. Но защо търсите живот само на планетите? Интелигентни форми на живот може да има на самите звезди и в междузвездното пространство. Живот изтъкан от разумни енергийни полета и частици. А енергия в самите звезди има колкото искате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *