13 -годишният Джереми, който се върна от отвъдното: Светът го очаква атомна война, а след това инвазия на извънземни (видео)

Много хора вярват, че има извънземни. Някои дори твърдят, че извънземните отдавна контролират Земята. Но какво ще стане, ако извънземните всъщност са камуфлаж на някои космически демони? Това твърди 13-годишният Джереми преди да напусне нашият свят завинаги.

В резултат на катастрофа на 10-годишна възраст Джереми паднал във водата и се удавил. Лекарите поддържали живота в тялото му 5 дни, след което обявили мозъчната му смърт и поискали съгласието на родителите му да го изключат от апарата за изкуствено дишане, обяснявайки, че дори и при най-благоприятно развитие на ситуацията детето ще се превърне в жив труп.

Когато обаче устройството било изключено, Джереми не само че започнал да диша сам, но и не бил въобще загубил интелекта си. Освен това – след клиничната смърт, той разказал на близките си много неща за света, в който, за съжаление, живеят.

Първо Джереми обяснил спасението си на майка си. Когато се давел, във водата сякаш се появила чудовищна дупка, откъдето се появило зловещо същество и се опитало да го сграбчи. В този момент Джереми видял мъж, облечен в дълга роба и обвит със златен колан. Имал дълга коса и брада. Джереми си помисли, че това е Исус.

Мъжът казал на Джереми да не се страхува от чудовището, а да го удари в зъбите с крака. Джереми го направил. Чудовището отстъпило, след което мъжът завел Джереми в един странен космически град, където всичко било построено от  кристали.

В града имало много хора и всички били много щастливи, чувствайки се като едно семейство. В същото време умът на Джереми, подобно на съзнанието на всички, които влизат в този град, претърпял известна трансформация. Той изведнъж разбрал, че знае всичко за всичко. По-специално, той видял картини от бъдещето.

Според Джереми този свят е превзет от демони, които по някакъв специален начин ядат хора, поглъщайки всички един по един. Но предстои да дойде денят на разплатата, когато на Земята дойдат нови демони – като че ли друга група от тях, от които се страхуват всички в космоса. Тези свръхдемони ще бъдат обявени за извънземни и с тях ще се води   война, в която хората ще бъдат малка пехота в армията на своите господари- демони.

Тъй като по-големият брат Джеръми преди това обявил желанието си да служи в армията, момчето му казало, че това би било много погрешно решение, като убедил брат си да не прави това.

На майка си Джована, Джереми казал, че няма за какво да тревожи. Преди да нахлуят най-ужасните демони,  между хората ще започне атомна  война. Веднага след това Джована, както и милиони други, вече ще бъдат на небето.

За съжаление Джереми не успял да се възстанови напълно, сякаш поживял още малко, за да съобщи на света някаква новина. На 13 годишна възраст заради последствията от нараняванията, претърпени в резултат на злополуката, сърцето му спряло завинаги.

Източник: http://www.disclose.tv/news/near_death_experience_of_boy_going_to_heaven_saw_jesus_and_was_shown_the_future/139315

Директорът на НАСА Ч. Болдън е заявил, че до нахлуването на извънземните остават няколко месеца

Най-висшият чиновник на НАСА Чарлз Болдън е бил изпратен в  6-месечен отпуск по болест, след като публично заяви, че нахлуването на извънземните ще се случи до 2025 г., пише planet… Continue reading „Директорът на НАСА Ч. Болдън е заявил, че до нахлуването на извънземните остават няколко месеца“

В мексиканска пещера са открити извънземни – учените са ужасени от новата информация (галерия+видео)

  Барелефи с  с изображения на извънземни в мексиканска пещера потвърждават най-големите  опасения на учените. Мексиканските изследователи сега не без основание обвиняват предците си, че са имали  съмнителни връзки с… Continue reading „В мексиканска пещера са открити извънземни – учените са ужасени от новата информация (галерия+видео)“

Масова инвазия на НЛО над Япония – видео

Видеото е заснето в началото на май в Кита-Синдзюку (Kita-Shinjuku) (Токио). Свидетели на появата в небето на множество сферични НЛО са били много хора. Те са гледали как тези НЛО… Continue reading „Масова инвазия на НЛО над Япония – видео“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *