Учени : Мумиите, открити в Перу, са на извънземни рептилии (видео)

Учените, извършили изследвания над мумиите, открити в Перу, направиха сензационно изявление.

Мексиканският уфолог и журналист Джейми Маусън разпозна извънземни рептилии в мумиите, открити в една от пещерите на Перу през юни тази година. Той разказа за това по време на голяма пресконференция „Мумиите от Наска. Видео с изявлението му бе публикувано в YouTube.

Учените са успели с рентгенов и ДНК анализ ​​да проучат произхода на петте мумии. Три от тях имат „характеристики, които са присъщи на влечугите, а не на хората“, казва Маусан.

Възрастта на останките достига 1700 години. На рентгеновите снимки мумиите изглеждали фалшив, сякаш направени от гипс, но подробно изследване изяснило, че ръстът на едната от намерените мумии всъщност е 170 см в разгънато състояние, тя има много дълги пръсти и удължена глава с удължен назад череп.

Вместо уши, се виждат малки дупки, съобщи ТВ „360“.

Маусън счита, че мумиите принадлежат на извънземни същества.

„Сигурен съм, че три от петте намерени мумии не принадлежат на човек, а на извънземни рептилии“, каза той.

Какво откриха учените, изследващи мумиите на извънземни, намерени на платото Наска (галерия +видео)

Учените, участващи в изследването на предполагаемите останки на  извънземни, открити в тайна гробница, намираща се в пустинята   Наска в Перу, продължават да изучават  петото трипръсто създание. Публикувано е и ново…

Continue reading „Какво откриха учените, изследващи мумиите на извънземни, намерени на платото Наска (галерия +видео)“

В Англия откриха мумии, приличащи на Франкенщайн

Британски археолози са открили мумии на хора, приличащи на Франкенщайн. Статия за това се появи в  LiveScience. По време на разкопки през 2001 г. на остров край бреговете на Шотландия,… Continue reading „В Англия откриха мумии, приличащи на Франкенщайн“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *