Уфолози откриха извънземни структури на Венера (видео)

Според виртуалните изследователи, извънземните се крият в недрата на Венера в специални убежища.

Уфлози  издигнаха цяла теория, че на Венера може да има извънземен живот, въз основа на изследване  на снимки, получени от станцията „Магелан“ преди близо 30 години.

Учените предполагат, че на Венера може да има извънземен живот. Според изследователите на космическия живот,  извънземните се крият в недрата на планетата в специални убежища. Специалистите дори твърдят, че в недрата на Венера са построени цели градове.

Уфлозите излагат теория, че на Венера може да има извънземен живот, въз основа на изследването на снимки, получени от станцията „Магелан“ преди близо 30 години. Устройството беше изпратено в космоса от космическата агенция на НАСА, за да изучи най-близката планета до Земята.

На някои снимки на повърхността на Венера уфолозите са забелязали  изкуствени структури. Учените предполагат, че това може да са градове на венарианците, построени във времената, когато на планетата е трябвало да се развие живот.

За съществуването на извънземни на Венера, пише Express – http://www.express.co.uk/news/weird/798039/Venus-Aliens-UFO-secret-bases-NASA-pyramid-space.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *