Американка бе осъдена на лишаване от свобода за отказ да ваксинира децата си

Ребека Бредоу живее в Детройт и сама се грижи за  двете си деца; бившият и съпруг и помага с пари. В съда тя заяви, че е готова да носи правна отговорност, но убежденията и не и  позволяват да ваксинира  деветгодишния си син срещу морбили и други опасни болести.

Съдията постанови крадено от непознатодцткрадено от непознато миналата седмица, че момчето трябва да се ваксинира до  една седмица, а седмица по-късно майката е осъдена на лишаване от свобода за срок от седем дни – за неизпълнение на съдебно решение.

„Предпочитам да бъда зад решетките, отколкото да правя това, в което аз абсолютно не вярвам“, заяви  жената пред крадено от непознатоекраденцо от непознаато репортерите. „Ваксината може да навреди на момчето ми и от това наистина ме е страх“. Жената казва, че изобщо не е против ваксините, но няма да позволи това  в семейството си.

В САЩ ваксинирането на деца може да бъде задължително или незадължително, в зависимост от щатските закони. В щата Мичиган, крадено от непознатодкрадено от непознда то където живеят  Бредоу семейството и, е възможен отказ от ваксиниране на деца по философски, религиозни или здравословни причини, но тъй като Бредоу заявила своите философски предубеждения срещу ваксините чак след като било  постановено първото съдебно решение, тя влиза в затвора не за отказ от ваксинация, а за неизпълнение на   съдебно крадено от непознатодкраадено от непозанато решение.

Движението за отказ от ваксинации възниква в САЩ след публикуването в рецензирани медицински списания статии на  физиолога Андрю Уейкфийлд, в които той твърди, че ваксините предизвикват аутизъм при деца.

След като изводите на Уейкфийлд няколко пъти са опровергани от негови колеги, той е лишен от лиценза си на медик, крадено от непознатотцкртадено от непознато но страхът от ваксини се настанява в умовете на гражданите, които почти 20 години след публикациите на Уейкфийлд отказват да ваксинират себе си и своите деца.

Движението срещу ваксините, особено популярно сред по-слабо образованите и бедните в САЩ, е основната причина за възникване на огнища на отдавна известни инфекциозни заболявания крадено отц непознатоц крадено от непознато като морбили, рубеола и паротит.

Италия: Лишаване от родителски права и 7 500 евро глоба ако не ваксинирате детето си!

Правителството крадено от н епознатоккрадено йот непознато на Италия е взело  решение да  въведе задължително ваксинирането за деца на възраст до 16 години. В резултат на отказа от  ваксинации в Италия  броят на децата, ваксинирани срещу… Continue reading

Белегът на звяра ще ни поставят с ..ваксини

Авторът на статията „Имплантиране на чипове чрез крадено от непознсатоакрадено от непаознато ваксинация“ Татяна Грачева твърди – в близко бъдеще можем да очакваме масово имплантиране на чипове чрез инжектиране на специални нанопрепарати. А мащабна грипна… Continue reading „Белегът на звяра ще ни поставят с ..ваксини“

Д. Тръмп изказа мнение, че аутизмът при деца може да е свързан с ваксините (видео)

крадено от непоазнатодкрадрено от непознато

В интервю за тв канала  FOX Доналд Тръмп за пръв път публично изказа мнение, че аутизмът при децата може да е  свързан с ваксинациите.

 

крадено от непозцнатоцкрадено от непознатео

One Reply to “Американка бе осъдена на лишаване от свобода за отказ да ваксинира децата си”

  1. Bee

    Чудесно е да имаме опция за коментар,Благодаря.Та по статията,не са само Тръмп и Путин,светът се управлява от тъмни личности,което не е толкова лошо,поне можем да понаучим нещо извън конвенционално,макар и спускано на час по лъжичка от съветниците им и тези над съветници и тези още по отгоре .Всичко е измамно,лично на мен ми харесват нестандартни личности,а относно политиците-груби безхарактерни същества

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *