Три загадъчни портала за НЛО са заснети до МКС (видео)

Близо до Международната космическа станция уфолозите Брет и Блейк Кузън неочаквано са открили три неизвестни обекта, приличащи на извънземни портали. Според метеоролозите, по време на проведените наблюдения, облаци в тази област на земната атмосфера напълно са липсвали.

Извършвайки наблюдения и изучавайки получените данни от камерите на космическата станция, уфолозите са открили три неидентифицирани обекта в близост до МКС. Те били разположени над нивото на земната атмосфера. Неизвестните обекти приличали на димни пръстени.

На YouTube бе публикуван видеоклип с   неизвестните обекти. Мненията на потребителите на канала за естеството на това явление са най- различни. Някои смятат, че странните обекти са метеори, които навлизат в земната атмосфера. Други считат, че тези мистериозни пръстени повече приличат на облаци.

 

Загадъчен НЛО унищожава кемтрейли (видео)

В YouTube на канала SuspectSky на 17 ноември се появи видео с бял кълбовиден НЛО, който лети в небето сред много дълъг облак, подобен на известните кемтрейли (Chemtrails). НЛО не… Continue reading „Загадъчен НЛО унищожава кемтрейли (видео)“

 

 

 

 

 

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *