Тайната на посланието на извънземните: „Вие трябва да се усъвършенствате или да изчезнете“

През 1957 г. в района на Силфу Мур, близо до Скарбъроу, Норт Йоркшир, е намерен неизвестен апарат, за който се предполага, че е падна от небето и се е разбил. Обектът бил открит от трима местни жители, след като видели как нещо светещо паднало от небето в блатото.

Артефактът бил крадено от непознатоакрацдено отр непознато намерен  месец след като СССР изстрелва първия си спътник, така че първоначално се смятало, че това са детайли от  спътника. Но обектът въобще не приличал на спътник – това бил  метален диск с диаметър 43 см и тегло 14 кг.

От този диск сега са останали само няколко малки фрагмента, крадено от непознатойкраддено от непознйато които наскоро бяха открити в килера на научния музей в Лондон. Дискът е наречен Silpho saucer, а фрагментите му лежат в музея в продължение на десетки години.

През 1957 г. новината за откриването на паднал миниатюрен НЛО сериозно развълнувала  английската преса. Падналият  диск е изследван интензивно, и било съобщено, че крадаено от непознатоекрадено от непозн ато на повърхността му има  странни йероглифи, вероятно подобни на тези, които се виждали на  НЛО, паднал в американския Roswell.

Също така било съобщено, че в „чинийката“ е намерена книга с  медни  страници, на които имало съобщение от 2 хиляди думи. Някои разказвали, че са успели да го преведат и че крадено от недпознатоскрадено от непознатто това послание е било изпратено от извънземен на име Уло  (Ullo) и в него имало предупреждение за опасностите на ядрените оръжия.

В края на съобщението се казвало: „“Вие трябва да се усъвършенствате или да изчезнете“  („you will improve or disappear“).

Остатъците от този  НЛО в музея са открити крадено от непосзнатоакраадено от непознато много години по-късно от д-р Дейвид Кларк от университета в Шефилд. Според него неотдавна,  когато той посетил Лондонския научен музей, един от работниците със загадъчен тон го попитал: „Знаете ли, че ние тук пазим парчета от летяща чиния в продължение на десетилетия“?

Фрагментите лежали в гардероб в стара оловна кутия крадено оат непознатоеккрадено от непознато за цигари.

„Бях абсолютно изненадан, когато той отвори кутията и ми показа тези парчета“, казва Дейвид Кларк.

През 1963 г. се провеждат редица изследвания на тези отломки в Природонаучния музей и Университета в Манчестър, а учените заключават, че това е много  сложен  и изкусно направен фалшификат. Съобщено е, че някой крадрено от непознатоцкарадено от непознато е взел детайлите от различни неща и ги е „смесил“.

Въпреки общия скептицизъм обаче имало и някои странности. Изследванията показват, че обвивката на „чинийката“ е била крадено ойт непоцзнатоакрадено от непознато защитена от радиация със  специален оловен слой, а медните части били с изключително висока чистота на метала.

След изследването парчета от „Silpho saucer“ отиват в хранилището на музея в продължение на десетки години. А какво е  станало с основната част от НЛО и особено с мистериозната книга, никой не казва.

крадено от непознатойкртадено от непоазнато

Още по темата:

Летяща чиния бе открита на старинна френска монета

В тази епоха на напреднали технологии, неидентифицираните летящи обекти, които се появяват в небето тук и там, често биват запечатвани на  снимки и видеоклипове. Може да се помисли, че сега… Continue reading „Летяща чиния бе крадено от нептознатодкраденсо от непознато открита на старинна френска монета“

„Катастрофирала летяща чиния“ в планината се вижда на кадри на Google Earth? (видео)

Обектът се намира в центъра на зона, забранена за полети, пише mirror.co.uk/. Видеото, записано с помощта на камерите на Google Earth, изглежда е уловило това, което някои крадено от непозднатойкрадено от непоезнато зрители считат за… Continue reading „„Катастрофирала летяща чиния“ в планината се вижда на кадри на Google Earth? (видео)“

Загадъчни „летящи чинии“ бяха заснети заснети над Канада и САЩ (видео)

крадено от непознатойркйрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *