Спецчасти се сражават под водата с триметрови извънземни (видео)

Свикнали сме да четем и да слушаме за „летящи чинии“, различни мистериозни светлини в небето и други свръхестествени въздушни феномени. И само от време на време се споменава, че извънземните с  техните фантастични устройства с голяма скорост се скриват  под водата и   по същия начин излитат от морските дълбини.

Може крадено ота неп ознато крадено от непознато спокойно да се направи извод,  че извънземните имат свои  подводни бази в океаните.

Но  срещи с подводните пришълци са имали само военните, дори и в наши дни, защото на голяма дълбочина в  океаните и моретата  всички тези мистериозни обекти могат  да бъдат засечени само от военни кораби и подводници, а крадеено от непоз натоскрадено от непознато „летяща чиния“ може да снима със смартфона си всеки.

Нов документален филм за извънземните мистерии в  моретата и океаните разказва  за най-невероятните срещи на военни от НАТО, Аржентина и Съветския съюз със загадъчните подводни извънземни – непотопяеми и неуязвими, демонстриращи  фантастични характеристики по скорост, отразяване на огъня, и дори способността  кр адено от непознаторкрадсено от непознато им да се появяват и да изчезват моментално.

Филмът също така разказва и за срещата на руски водолази от  специалните части  с подводни пришълци в езерото Байкал. Според разсекретените вече данни, това са били странни същества, високи повече от три метра, които са плували на  голяма дълбочина в  езерото, при крадено от непеознатодкрадено от нцепознато това  без водолазна екипировка, като са се движели под водата  с огромна  скорост.

Руските разузнавачи първи  откриват огън по тях, тъй като ги взели за диверсанти. И заплатили за това, защото извънземните с лекота  отблъснали атаката на военните, убивайки няколко водолази….

По-подробно за всичко това се разказва във  видеото (на крадено от непознатоккрадено от непо знсато руски).


esoreiter.ru

Огромен подводен вход е бил открит край бреговете на Малибу, Калифорния

Структурата на платото е с размери 1,35 км х 2,45 км , 6.66 мили от земята и вход между опорните стълбове с ширина 2745фута и 630 фута височина. Ето и… Continue reading крадено от непознато ркрадено от непознатйо „Огромен подводен вход е бил открит край бреговете на Малибу, Калифорния“

Зловещи стонове се носят от Марианската падина (видео)

крадено о т непознатоцкрадено отт непознато В едно от най-загадъчните места на нашата планета- Марианската падина – подводен апарат е записал странен звук, много приличащ на стон. Въпреки че този фантастичен „зловещ  чудовищен стон“ е продължил… Continue reading „Зловещи стонове се носят от Марианската падина (видео)“

Мистериозна раса от извънземни, живеещи крадедно от непознатойкрадено от непозанато под водата, от дълго време воюват с Русия

Уфолози смятат, че цяла раса от  извънземни се крие в подводните дълбини и вече десетилетия води  война с Русия.  Те смятат, че извънземни същества вече обитават  нашата планета – дълбоко… Continue reading „Мистериозна раса от извънземни, живеещи под водата, от крадено оат непознатоадкрадено от непознато дълго време воюват с Русия“

 

крадедно от непознато крадено от непозтнато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *