Два НЛО предизвикаха трагедия на ски курорта Гудаури, Грузия (видео)

Преди няколко дни се е случило трагично и в същото време доста странно събитие, с участието на НЛО,  в ски курорта Гудаури,  Грузия.

Камера за наблюдение, инсталирана за наблюдение на лифта, е заснела две мистериозни светлини в небето. Обърнете внимание на видеоклипа, на който се вижда как хората също наблюдават тази небесна аномалия и я показват с ръце.

Почти веднага след като се появява двойката фантастични светлини в небето, ски лифтът внезапно се поврежда и започва да се движи назад с голяма скорост. Скиорите се опитват да скочат, доколкото е било възможно, но далеч не всички успяват. Както пишат различни медии, 8 човека в резултат на този инцидент са   ранени, получавайки сериозни травми, а двама скиори попадат в интензивното отделение, включително и една бременна жена.

Официалната версия за повредата: лифтът блокира и прекъсва кабелът за захранването, което никак не се връзва с последователността на събитията. Много изследователи на видео материалите от мястото на трагедията обаче приписват отказа на ски лифта на появата на мистериозните светлини в небето. Точно в този момент започва събитието.

Ски курортът Гудаури се намира на над три хиляди метра надморско равнище, на 120 километра от Тбилиси.

Още по темата:

 

 

Гигантски НЛО над Русия и Италия е заснет от спътника GOES-16 (видео)

Известният уфолог, известен под името myunhauzen74 в youtube, поднася поредното си разкритие. Този път той е успял да открие гигантски НЛО, който е заснет от спътника GOES-16 над Русия и… Continue reading „Гигантски НЛО над Русия и Италия е заснет от спътника GOES-16 (видео)“

„Тихата“ женска болест, която убива 70% от жертвите си!

Тя няма никакви симптоми. Вие  трябва да знаете това! Според оценките на Американското дружество за борба с рака, в САЩ през 2017 г. повече от 22 000 жени са диагностицирани… Continue reading „„Тихата“ женска болест, която убива 70% от жертвите си!“

 

Извънземни нашественици в Taсмания? Facebook изригна със странни теории след огромното огнено кълбо над Тасмания (видео)

Related Posts

One thought on “Два НЛО предизвикаха трагедия на ски курорта Гудаури, Грузия (видео)

  1. Новината с връзката на НЛО с инцидента е фалшива!!! Преди да качите видеата, да бяхте погледнали че те са снимани на различни места. НЛО е снимано на писта, където има дървета, а това с инцидента на влека няма нито едно дърво!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *