Мистерии: В Австралия шест крави се подредиха в една линия и умряха едновременно (видео)

 

Фермерът заснел труповете на животните на видео.

Фермер от австралийския град Бодестер бил поразен, когато видял шест свои крави да лежат на една линия до оградата. Всички животни били мъртви и най-вероятно са умрели мигновено и едновременно, пише Esoreiter.

Дерек Шърли твърди, че никога не е срещал нещо подобно. Отначало мъжът сметнал, че кравите му са умрели от мълния, но не открил следи от електрически поражения върху телата на животните.

Общо при тези загадъчни обстоятелства умрели 4 крави и 2 телета. Собственикът на фермата оценява загубата си на 10 хил. австралийски долара. Местният експерт д-р Карл Крушенецки също не може да намери рационалното обяснение.

Най-вече изненадва фактът, че главите на мъртвите крави се подавали през телената ограда. Може би, вината е на извънземните, които изплашили животните и ги накарали да се насочат заедно към оградата, а след това дистанционно ги умъртвили?

Но по телата на животните ветеринарят не открил никакви следи, поради което аномалията изглежда много странна загадка, отговор на която най-вероятно няма да получи нито лекарят, нито фермерът.

Добре е, че добитъкът е застрахован, но застрахователните компании също ще изискат доказателство за реална, а не за мистична смърт на кравите …

Още по темата:

 

Изхвърлете незабавно телевизора, защото:

Телевизионните предавания имат скрит, но директен ефект върху * пинеалната жлеза на човека, или както още ни е известна като „Третото око“. Това е най-могъщият орган на възприятието в човешкия… Continue reading „Изхвърлете незабавно телевизора, защото:“

 

 

 

Joseph Atwill: Историята на Христос е била „измислена за да се укротят бедните“

Според противоречивия американски учен  Joseph Atwill, който изучава Библията,  християнството е резултат от рафинирана държавна пропаганда,  пише The Independent. Joseph Atwill e  автор на книгата  „Месията на Цезар: Римският заговор… Continue reading „Joseph Atwill: Историята на Христос е била „измислена за да се укротят бедните““

 

Каква е целта на мистериозната призрачна радиостанция, която излъчва вече 50 години? (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *