Конспирации: Италиански уфолог е убеден, че Земята се посещава от извънземни безпилотни апарати и от извънземни същества (видео)

Италиански  експерт по „летящи чинии“ доказа, че хората са интересни за извънземните. Според него човечеството е все по-близо до реална среща с „извънземни безпилотни летателни апарати“ и с „извънземни биологични обекти“.

 

Изненадващото е, че „присъствието“ е видимо само чрез мобилен телефон с камера: само така се вижда нещо мистериозно, заобиколено от енергийно поле, което излъчвало светлина, невидима за човешкото око. Уфлогът е сигурен, че това е едно от доказателствата, че извънземните притежават непознати за нас технологии. Те могат да следят всеки един от нас, без да проявяват враждебност и без да се показват.

„Те ни изучават … Но аз смятам, че в момента те се ограничават до наблюдения и се опитват да разберат дали има вероятност от реален „контакт „с нас, – казва изследователят.


© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved.

Още по темата:

 

В Индия извънземните са построили база за НЛО?

Ние някак си свикнахме с това, че новините за възможно сътрудничество на земляните с извънземни цивилизации идват от САЩ. Въпреки това от известно време насам започнаха да се появяват доказателства… Continue reading „В Индия извънземните са построили база за НЛО?“

 

Президентите и НЛО: Тайната история от FDR до Oбама

Всички президенти, като се започне с  Франклин Делано Рузвелт до наши дни, са имали информация, че Земята е посещавана от извънземни. Но  истината за тези посещения е била скрита от… Continue reading „Президентите и НЛО: Тайната история от FDR до Oбама“

Летящият хуманоид в Перу, 6 март 2015 г. (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *