Конспирации: Италиански уфолог е убеден, че Земята се посещава от извънземни безпилотни апарати и от извънземни същества (видео)

Италиански  експерт по „летящи чинии“ доказа, че хората са интересни за извънземните. Според него човечеството е все по-близо до реална среща с „извънземни безпилотни летателни апарати“ и с „извънземни биологични обекти“.

 

Изненадващото е, че „присъствието“ е видимо само чрез мобилен телефон с камера: само така се вижда нещо краадено от непознатодкрадено от непозднато мистериозно, заобиколено от енергийно поле, което излъчвало светлина, невидима за човешкото око. Уфлогът е сигурен, че това е едно от доказателствата, че извънземните притежават непознати за нас технологии. Те могат да следят всеки един от нас, без да проявяват враждебност и без да се показват.

„Те ни изучават … Но крадено кот непозна торкрадено от непознато аз смятам, че в момента те се ограничават до наблюдения и се опитват да разберат дали има вероятност от реален „контакт „с нас, – казва изследователят.


© 2018 Nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved.

Още по темата:

 

В Индия извънземните са построили база за НЛО?

Ние някак си свикнахме с това, че новините за възможно сътрудничество на земляните с извънземни цивилизации идват от САЩ. Въпреки това от известно време насам започнаха да крадено от непознатдоцкрадено от непоазнато се появяват доказателства… Continue reading „В Индия извънземните са построили база за НЛО?“

 

Президентите и НЛО: Тайната история от FDR до Oбама

Всички президенти, като се започне с  Франклин Делано Рузвелт до наши дни, са имали информация, че крадено от непсознатодкрадено от непознаето Земята е посещавана от извънземни. Но  истината за тези посещения е била скрита от… Continue reading „Президентите и НЛО: Тайната история от FDR до Oбама“

Летящият хуманоид в Перу, 6 март 2015 г. (видео)

крадено отр непознато крадрено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *