Няколко извънземни кораба се появиха до Международната космическа станция (видео)

Разглеждайки публикуваните в интернет записи от камерите на борда на МКС, уфолог е забелязал на един от тях две необичайни светещи сфери, появили се една след друга. Според мнението на известния уфолог Скот Уоринг, в кадър са попаднали извънземни космически кораби, чиято маскировка по някаква причина временно е била деактивирана.

Уоринг отбелязва, че към края на клипа може да се види точка, която свети в различни цветове и, вероятно, се върти около оста си.

След това тази точка угасва, а до мястото, където е била, за известно време светва още една. Малко по-късно, според Уоринг, може да се забележи, че известно време след появата на загадъчните обекти екранът светва в зелено – самопровъзгласилия се експерт смята, че тези събития са свързани.

Уоринг интерпретира тази поредица от събития така: недалеч от Международната космическа станция е прелетял извънземен космически кораб, който по това време е деактивирил маскировка си за да изпрати в полет още два сферични космически кораба.

Единият от тях също е видим, но впоследствие и той се маскира. Версията, че обектите представляват отблясъци по обектива на камерата или някакъв друг не толкова загадъчен феномен, не се разглежда. Освен това уфлогът твърди, че извънземните преднамерено предупреждават земните жители за тяхното съществуване, докато правителствата се стремят да скрият от тях истината.

Още по темата:

 

Загадъчен запис от МКС: Извънземен кораб, сателит на извънземна цивилизация или втория спътник на Земята ? (видео)

Руският уфолог, конспиролог и виртуален археолог Валентин Дегтерев направи още едно любопитно откритие: той заяви, че на 4 декември е успял да открие на видеозапис от МКС огромен НЛО, който… Continue reading „Загадъчен запис от МКС: Извънземен кораб, сателит на извънземна цивилизация или втория спътник на Земята ? (видео)“

 

Скот Уоринг: Огромен извънземен кораб излетя от Слънцето

Известният тайвански уфолог Скот Уоринг съобщи за поредното си невероятното си откритие.  На снимки на нашето Слънце той е открил огромен космически  кораб-майка. По думите на Уоринг този извънземен космически… Continue reading „Скот Уоринг: Огромен извънземен кораб излетя от Слънцето“

Извънземен кораб е бил заснет на Луната от последните стъпили там астронавти (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *