Уфологът Скот Уоринг откри на Марс големи структури, приличащи на огромни гайки (видео)

Популярният тайфунски уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг твърди, че отново е намерил нещо необичайно на снимки на Марс. Изследователят разглеждал снимки на Червената планета, направени от Марсиански изследователски спътник на НАСА и неочаквано намерил на платото Eлизиум множество големи обекти, подобно гайки.

След като внимателно проучил тези аномалии, Уоринг написа на официалния си уебсайт:

Пред нас е поредното интересно откритие, направено от мен. Оказва се, че на Марс съществуват множество симетрични структури, очевидно създадени не от природата, а от разумни същества.

Мисля, че това са руини на извънземна цивилизация. Ако нещо подобно бъде намерено сега на Земята, повечето хора няма да се заинтересуват. Но ако всички разберат, че разумен живот съществува толкова близо до нас, това ще предизвика безпрецедентен интерес в обществото.

Вижте сами:

Още по темата:

 

Марсиански хроники: Curiosity oткри и засне идеален каменен кръг (видео)

Идеален „каменен кръг“ е бил открит на снимка, направена от марсохода Curiosity, която преди няколко дни се появи на официалния сайт на НАСА (видеото по-долу).   ще се събудят и… Continue reading „Марсиански хроники: Curiosity oткри и засне идеален каменен кръг (видео)“

 

Снимка с неизвестен марсиански апарат се появи на сайта на НАСА (видео)

На поредната партида от снимки, изпратени от ровъра Curiosity и публикувани на официалния сайт на НАСА на 12 юни тази година, виртуалния археолог Маурисио Руис е открил странен обект, който… Continue reading „Снимка с неизвестен марсиански апарат се появи на сайта на НАСА (видео)“

Curiosity Rover: 10 000 камъка и марсиански артефакти (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *