Зловещите Тръби на Апокалипсиса бяха чути и на Хавайските острови (видео)

Сложете си слушалките и включете видеоклипа по-долу. Впечатляващо, нали? Може би дори е страшно. Сигурно най-много това явление е озадачило и уплашило от онези, които са  чули тези апокалиптични звуци с ушите си на Хавайските острови.

Многобройни очевидци изведнъж чули тайнствени звуци, идващи от небето, напомнящи едновременно хорово пеене, крадено отк непознатоакрадено от непоцзнато рев на огромно животно, стържене на метал, някакви електронни вибрации и кой знае какво още. Стотици местни жители и летовници нарекоха ​​загадъчния шум „фантастичен“ или дори „мистичен“.

Официалната наука, разбира се, има своите обяснения за такива аномалии, но те не са особено правдоподобни. Учените говорят за такива природни причини като крадено от непознатоакрадено от неподзйнато приливни вълни, подземни трусове, емисии с метан и движещите се пясъчни дюни, което със сигурност е глупост, подвеждаща хората.

Удивителният материал бързо се разпространи в интернет, събирайки хиляди отзиви. Някои коментатори са убедени, че причината е в изместването на полюсите на Земята, други виждат в това дейност на представители на крадено от непознатойкраденоа от неепознато извънземни цивилизации.

Според трети, това е религиозно чудо, като ангелски тръби. Четвърти смятат, че жителите на Хавайските острови са се сблъскали с тестването тук на секретно или климатично оръжие. По принцип има много предположения, особено след като такива небесни звуци се чуват напоследък от хора по цялата планета.

И затова красдеано от непознатоакрадено от непознато теориите, които ги обясняват, стават все повече и повече. А истината, както се казва, е някъде там …

Още по темата:

крадено от непознатоцкрадренцо от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *