Мистериозна структура изплаши изследователите в Антарктида – те избягаха! (видео)

Водещи конспиролози от YouTube канала «Conspiracy Depot», направиха още едно невероятно откритие, разглеждайки   сателитни снимки на Антарктида чрез «Google Earth.“

Невероятно е, но сред ледената пустиня е открита правилна редица от 22 мистериозни обекти с еднаква форма. Дължината на всеки обект е приблизително 110 метра, ширината – 10 метра. Координатите на находката са следните: 75 ° 0’46.98 „S,  0 ° 4’52.71“ E

Според думите на виртуалните археолози,  те все още не могат да повярват на очите си. Изследователите нямат представа какви са тези идеално гладки възвишения в снега. Очевидно е , че природата не е способна да създава толкова точни геометрични форми на релефа.

Но ето какво е интересното: не много отдавна конспиролозите съобщиха за странното бягство от Антарктида на топ мениджъри на водещи проекти, например, на изпълнителния директор на Антарктика NZ Питър Бегс и членът на борда на директорите на компанията Шарън Хънтър.

Дали пък не е свързано сегашното откритие на виртуалните археолози с тези решения на учените да напуснат на всяка цена (дори в ущърб на кариерата си), най-мистериозния континент на нашата планета?

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *