Гигантски човешки скелет, открит в Khao Khanap Nam Cave (видео)

Периодично се появяват снимки и видеоклипове с гигантски човешки (?) скелети. И също така периодично всички те се обявяват за фалшиви.

Както бе обявено за фалшиво и съобщението за Смитсонов институт, в което се казва, че там   били унищожени десетки такива гигантски скелети на хора!

Защо да не видим крадено от днепознатодкрадено от непознадто още един такъв фалшив клип, докато все още не е изчезнал от мрежата?!

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

 

Смитсъновият институт призна унищожаването на хиляди скелети на гиганти

Смитсъновият институт призна, че е унищожил  в началото на 1900 г. хиляди гигантски човешки скелети. Върховният съд на САЩ постанови Смитсънови институт да обнародва засекретените документи, датирани от началото краддено от непознатодккрадено от непознато на… Continue reading „Смитсъновият институт призна унищожаването на хиляди скелети на гиганти“

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатодкраддено от недпознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ крадено от непознатоакрдадено от днепознато НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.
крадено от не познатоаккрадено от непознато