Уфолози: Кометата „Чурюмов – Герасименко“ изпраща радиосигнали в космоса! (видео)

Кометата „Чурюмов-Герасименко“, открита през 1969 г. от съветските астрономи Клим Чурюмов и Светлана Герасименко, е едно от най-загадъчните „непланетни“ космически тела, познати на човека.

През 2014 г. европейската автоматична междупланетна станция Rosetta откри на нея молекули от 16 органични съединения, които веднага породиха слухове за възможното взаимодействие на кометата с определени форми на живот, всъщност извънземни.

Друго потвърждение на тази интригуваща теория вече е получено от уфолозите в интернет, които миналата седмица са изучавали официалния уебсайт на Европейската космическа агенция и неочаквано открили доста забележителен звуков запис. Оказва се, че същият този   апарат Rosettа е регистрирал през 2014 г. колебания на електромагнитното поле на кометата, а резултатът е толкова странен и необичаен, че никой не го е обявил публично.

Ако изгледате видеото по-долу и стигнете до 1:35 минута, можете да чуете тези колебания, трансформирани в звук, сами.

Уфолозите са убедени, че става въпрос не  за пикови промени в електромагнитното поле на “Чурюмов-Герасименко”, а за реални радиосигнали, изпратени от небесното тяло в космоса. Твърде изкуствени и ритмични изглеждат те.

Някои изследователи смятат, че това далеч не комета, а космически кораб на представители на извънземна цивилизация, замаскиран като безжизнено космическо тяло.

esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Невероятно: На кометата Чурюмов – Герасименко има същата кула, както на Луната

Наскоро писахме за това, че на снимки на лунната повърхност е открит странен обект, който прилича на кула или антена за връзка с извита форма. И сега същият обект е … Continue reading „Невероятно: На кометата Чурюмов – Герасименко има същата кула, както на Луната“

От кометата Чурюмов – Герасименко изригна газ или се включиха реактивните и двигатели?

Много интересно събитие е заснето от космическия кораб Rosetta на 29 юли. Това са три снимки на една и съща част на кометата. 13.06 GMT – ляво, 13.24 – в… Continue reading

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *