Тръмп vs Бил Гейтс! Шах и мат!

Американската администрация, в лицето на хирурга генерал Дж. Адамс, заяви, че се отказва от модела на СЗО и ще започне работа над фактите, които доказват, че мерките на Гейтс и СЗО са напълно неадекватни и ненаучни.

Ако някой не знае, то всички драконовски мерки, предприети в много страни, са разработени крадено от непозанартоекрадено от непознато от Бил Гейтс по време на отработването на действия за времена на Световна пандемия през октомври 2019 г. За тези, които са наясно, фактът, че СЗО е в джоба на Гейтс, не е конспирация (той плаща до 30% от разходите им). Следователно, веднага след обявяването на пандемията, СЗО даде на крадено от н епаознатойкрадено от непознато правителствата план за реагиране, който се състои в предприемане на най-глупавите в научен план и най-катастрофалните в икономически план, мерки.

Сензацията, която „не бе забелязана“ от медиите

Всичко вървеше добре за СЗО и Гейтс, но се оказа, че не всички мозъци са били напълно отровени от токсична храна, ваксини, флуорид краденод от наепознатоскрадено от непознато и средства за масова информация. Сред онези, чиито когнитивни способности (както и съвест и човечност) са се запазили, има лекари, учени, общественици, политици и много обикновени хора. Те започнаха да събират информация, да провеждат изследвания, да разпространяват факти и резултати от изследванията.

И сега, след 3 месеца, администрацията на САЩ, крадено от непознатоекраденао от снепознато представлявана от хирурга генерал Дж. Адамс, обяви, че напуска модела на СЗО (вж. Бил Гейтс) и ще работи над фактите, които доказват, че мерките на Гейтс и СЗО са абсолютно неадекватни и ненаучни.

Също така не може да се подценява и решението на администрацията на президента Доналд Тръмп да крадено от непознатаоккрадено от рнепознато спре финансирането на СЗО, което допълнително подкопава нейния авторитет и поставя под съмнение следването на нейните препоръки. Въпросът е колко време ще трябва на здравните министерства по света, включително и на нашето, да разберат каква е ситуацията и да направят същото? Сега, когато има факти и научни изследвания, да се крадрено от непознатодкрадено от непознатео продължи да се работи по модела на СЗО (Гейтс) е или саботаж, или небрежност.

Защо всички вирусолози / имунолози, които се появяват по телевизията и медиите, пригласят в хор на СЗО, без дори да се опитат да вникнат в ситуацията? Откъде се появи безсимптомно заболяване? Що за оксиморон ?! Или крадено от непознаатойкраддено от непознато си болен, или не си.

Антителата, когато е удобно, са доказателство за имунитет към болестта, а когато е удобно – доказателство за нейното наличие? Какво още крадеено отт непознатоцкрадено от непознато могат да измислят тези учени умове, само и само да подкрепят позицията на СЗО? И дали от такива специалисти правителствата получават информация и затова вземат такива решения?

Шах и мат на Бил Гейтс

Защо не се чуват алтернативните мнения, а напротив – само се забраняват? Това обаче е само част кртадено от непкознато крадено от непознато от сензацията, която световните медии не отразиха. Другата част се заключава в следното: грижовният Бил Гейтс е измислил не само план за действие по време на Пандемия (не е печатна грешка), но и за бъдещето, в което хората могат да се върнат към „нормалния“ живот само чрез принудителна глобална ваксинация крадено ост непознато кйрадено от непознато и чипиране.

Само че генералният прокурор на САЩ Уилям Бар заяви в интервю за Fox News, че вижда подобно развитие като нереалистично. Т.е. Шах и Мат на Бил Гейтс.

В заключение е добре да знаят следното разните саботьори и полезни идиоти (наричани по-нататък ПИ) в здравеопазването, средствата за масово осведомяване крадено от непознатоккрадено йот непознатсо и администрациите на различни нива и да се замислят. Саботьорите (които са знаели за пандемията и умишлено са издавали заповеди, въвеждайки извънредни мерки, умишлено нагнетявайки ситуацията и всявайки страх) и ПИ незабавно да се запознаят с реалните факти и да се вслушат в думите на Доналд Тръмп и мотивите,  с крадено от непознатоскрадесно от тнепознато които отказва да финансира СЗО.

Голяма част от отговорността за вредите, причинени от страха и насърчаването на антинаучния план на СЗО, ще носят ПИ за   съзнателно разпространение на невярна информация за коронавируса.

По материали на Борис Грийнблат и community.oilprice.com

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по крадено оцт непознатойкрадено от наепознато темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоакрадено от непойзнато

14 Replies to “Тръмп vs Бил Гейтс! Шах и мат!”

 1. Велина Пенева

  И двамата са слуги на сатаната,ще съсипят населението,както са планували,хвани единия удари другия!!

  • Николай Христов

   Крайно време е човечеството да разбере, че търговците на здраве са вредни и трябва да бъдат унищожени!

 2. Лора Карагьозова

  Браво! Няма да им се получи! Благодаря! Да живее свободата на духа!

 3. Р. Тасева

  Ами оказва се че и аз от самото начало не вярвах на този фарс….. И явно континентите ми способности са напълно запазени. Ама какво от това това костваше ми много фрустрация и ядове да се опитвам да убеждавам всеки около мен. Направо не е за вярване колко са много повече глупавите и наивни хора и колко е страшно и пагубно всичко това. Дано по скоро да свържи и виновниците да поемат отговорноса.

 4. Р. Василевa

  Цялата работа е да ни ваксинират с вредни ваксини с наначастици и да ми сложат по един чип за абсолютен и пълен контрол. Това са замислили Бил Гейтс и Мъск с неговите стотици сателити, чиято цел далеч не е бързия интернет, а огромни печалби и заробване на човечеството. И двамата не са никакви филантропи, а са чудовища като бащите си.

 5. Франко

  За съжаление ПИ в БГ са мнозинство. Добре, че е Тръмп иначе кой знае какво би станало до края на годината.

 6. Maria Solakova

  ВЪВ ВСЯКА ЛЪЖА СЕ КРИЕ НЯКАКВА ИСТИНА , НО КОЙ ЩЕ Е РАЗБЕРЕ В ТОЗИ ХАОТИЧЕН ОБЕЗУМЯЛ ЖИВОТ ,
  ПРЕВЪРНАЛ СЕ В „ЦИВИЛИЗОВАНА“
  ХОРСКА ДЖУНГЛА..?????? !

 7. ТИ ДА ВИДИШ!

  Защо когато болеста беше в Китай и Европа СЗО беше адекватна в мерките си, а когато САЩ пламнаха – обърнаха палачинката и започнаха да търсят виновни.Май не очакваха че бумеранга ще се върне.

 8. Иван

  Не съм толкова наясно но човека който даде акъл на немного умните си сънародници да пият и си инжектират белина и дезинфектанти ли да слушаме.

  • Пламена

   Човек трябва да се научи не само да чува , а и да слуша т.е. -асимилира, хайде малко разум да влагаме /аз нито за момент не приех буквално казаното от Тръмп /

 9. Uliana Nenova

  Браво, много правилно действие. Европейските правителства , също и нашето, умишлено следват плана на СЗО, защото са свързани политически, и преди всичко многото пари на Гейтс, и СЗО, и разни други известни милиардери които участват пряко в този зловещ план, геноцид на земното население…

 10. Капка

  Ако имах повечко парички, щях честичко да ги обгражда, при това – не особено здравословно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *