Тръмп vs Бил Гейтс! Шах и мат!

Американската администрация, в лицето на хирурга генерал Дж. Адамс, заяви, че се отказва от модела на СЗО и ще започне работа над фактите, които доказват, че мерките на Гейтс и СЗО са напълно неадекватни и ненаучни.

Ако някой не знае, то всички драконовски мерки, предприети в много страни, са разработени от Бил Гейтс по време на отработването на действия за времена на Световна пандемия през октомври 2019 г. За тези, които са наясно, фактът, че СЗО е в джоба на Гейтс, не е конспирация (той плаща до 30% от разходите им). Следователно, веднага след обявяването на пандемията, СЗО даде на правителствата план за реагиране, който се състои в предприемане на най-глупавите в научен план и най-катастрофалните в икономически план, мерки.

Сензацията, която „не бе забелязана“ от медиите

Всичко вървеше добре за СЗО и Гейтс, но се оказа, че не всички мозъци са били напълно отровени от токсична храна, ваксини, флуорид и средства за масова информация. Сред онези, чиито когнитивни способности (както и съвест и човечност) са се запазили, има лекари, учени, общественици, политици и много обикновени хора. Те започнаха да събират информация, да провеждат изследвания, да разпространяват факти и резултати от изследванията.

И сега, след 3 месеца, администрацията на САЩ, представлявана от хирурга генерал Дж. Адамс, обяви, че напуска модела на СЗО (вж. Бил Гейтс) и ще работи над фактите, които доказват, че мерките на Гейтс и СЗО са абсолютно неадекватни и ненаучни.

Също така не може да се подценява и решението на администрацията на президента Доналд Тръмп да спре финансирането на СЗО, което допълнително подкопава нейния авторитет и поставя под съмнение следването на нейните препоръки. Въпросът е колко време ще трябва на здравните министерства по света, включително и на нашето, да разберат каква е ситуацията и да направят същото? Сега, когато има факти и научни изследвания, да се продължи да се работи по модела на СЗО (Гейтс) е или саботаж, или небрежност.

Защо всички вирусолози / имунолози, които се появяват по телевизията и медиите, пригласят в хор на СЗО, без дори да се опитат да вникнат в ситуацията? Откъде се появи безсимптомно заболяване? Що за оксиморон ?! Или си болен, или не си.

Антителата, когато е удобно, са доказателство за имунитет към болестта, а когато е удобно – доказателство за нейното наличие? Какво още могат да измислят тези учени умове, само и само да подкрепят позицията на СЗО? И дали от такива специалисти правителствата получават информация и затова вземат такива решения?

Шах и мат на Бил Гейтс

Защо не се чуват алтернативните мнения, а напротив – само се забраняват? Това обаче е само част от сензацията, която световните медии не отразиха. Другата част се заключава в следното: грижовният Бил Гейтс е измислил не само план за действие по време на Пандемия (не е печатна грешка), но и за бъдещето, в което хората могат да се върнат към „нормалния“ живот само чрез принудителна глобална ваксинация и чипиране.

Само че генералният прокурор на САЩ Уилям Бар заяви в интервю за Fox News, че вижда подобно развитие като нереалистично. Т.е. Шах и Мат на Бил Гейтс.

В заключение е добре да знаят следното разните саботьори и полезни идиоти (наричани по-нататък ПИ) в здравеопазването, средствата за масово осведомяване и администрациите на различни нива и да се замислят. Саботьорите (които са знаели за пандемията и умишлено са издавали заповеди, въвеждайки извънредни мерки, умишлено нагнетявайки ситуацията и всявайки страх) и ПИ незабавно да се запознаят с реалните факти и да се вслушат в думите на Доналд Тръмп и мотивите,  с които отказва да финансира СЗО.

Голяма част от отговорността за вредите, причинени от страха и насърчаването на антинаучния план на СЗО, ще носят ПИ за   съзнателно разпространение на невярна информация за коронавируса.

По материали на Борис Грийнблат и community.oilprice.com

 

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

Последвайте ни в Телеграм

14 thoughts on “Тръмп vs Бил Гейтс! Шах и мат!”
 1. И двамата са слуги на сатаната,ще съсипят населението,както са планували,хвани единия удари другия!!

  1. Крайно време е човечеството да разбере, че търговците на здраве са вредни и трябва да бъдат унищожени!

 2. Браво! Няма да им се получи! Благодаря! Да живее свободата на духа!

 3. Ами оказва се че и аз от самото начало не вярвах на този фарс….. И явно континентите ми способности са напълно запазени. Ама какво от това това костваше ми много фрустрация и ядове да се опитвам да убеждавам всеки около мен. Направо не е за вярване колко са много повече глупавите и наивни хора и колко е страшно и пагубно всичко това. Дано по скоро да свържи и виновниците да поемат отговорноса.

 4. Цялата работа е да ни ваксинират с вредни ваксини с наначастици и да ми сложат по един чип за абсолютен и пълен контрол. Това са замислили Бил Гейтс и Мъск с неговите стотици сателити, чиято цел далеч не е бързия интернет, а огромни печалби и заробване на човечеството. И двамата не са никакви филантропи, а са чудовища като бащите си.

 5. За съжаление ПИ в БГ са мнозинство. Добре, че е Тръмп иначе кой знае какво би станало до края на годината.

 6. ВЪВ ВСЯКА ЛЪЖА СЕ КРИЕ НЯКАКВА ИСТИНА , НО КОЙ ЩЕ Е РАЗБЕРЕ В ТОЗИ ХАОТИЧЕН ОБЕЗУМЯЛ ЖИВОТ ,
  ПРЕВЪРНАЛ СЕ В „ЦИВИЛИЗОВАНА“
  ХОРСКА ДЖУНГЛА..?????? !

 7. Защо когато болеста беше в Китай и Европа СЗО беше адекватна в мерките си, а когато САЩ пламнаха – обърнаха палачинката и започнаха да търсят виновни.Май не очакваха че бумеранга ще се върне.

 8. Не съм толкова наясно но човека който даде акъл на немного умните си сънародници да пият и си инжектират белина и дезинфектанти ли да слушаме.

  1. Човек трябва да се научи не само да чува , а и да слуша т.е. -асимилира, хайде малко разум да влагаме /аз нито за момент не приех буквално казаното от Тръмп /

 9. Браво, много правилно действие. Европейските правителства , също и нашето, умишлено следват плана на СЗО, защото са свързани политически, и преди всичко многото пари на Гейтс, и СЗО, и разни други известни милиардери които участват пряко в този зловещ план, геноцид на земното население…

 10. Ако имах повечко парички, щях честичко да ги обгражда, при това – не особено здравословно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *