Илон Мъск е категоричен, че извънземни няма

Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск предизвика бурна дискусия в мрежата относно съществуването на извънземен живот в космоса.

Той изтъкна аргумент, който според него говори за невъзможността за съществуване на извънземни.

Във вторник, 23 март, Мъск написа на страницата си в Twitter, че най-мощният аргумент срещу съществуването на извънземни е, че резолюцията на камерите, заснемащи НЛО, се е подобрила, но качеството на получените записи остава същото.

Това обаче не са само негови думи. Това отдавна е заявено от уфолози и други независими изследователи. Напоследък нискокачествените изображения все повече се отхвърлят от уфолозите.

Много потребители на мрежата не са съгласни с констатациите на Мъск. Така например, един от потребителите каза, че „само извънземен може да каже това в Twitter“.

Друг коментатор смята, че въпреки подобрението в разделителната способност на камерите, те не са в състояние да работят на всякакви честоти, което означава, че не могат да уловят „истинската реалност“. Друг коментатор смята, че НЛО се движат твърде бързо, което прави изображенията размазани.

Някои коментатори смятат, че не е необходимо да се създава размазано изображение, за да се създават фалшиви новини за НЛО, тъй като съвременните технологии, използващи ИИ, могат много правдоподобно да фалшифицират снимки с извънземни и да се окаже невъзможно да се разбере къде е истината.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *