На Луната са открити кораб с извънземни и руини на древни сгради (видео)

Градове на Луната, останки от извънземни, НЛО и много други неща не дават покой на уфолози, учени и други изследователи, изучаващи естествения спътник на Земята.

Според новинарското издание life.ru.  изследователите са успели да потвърдят автентичността на филма, който разказва за тайните на Луната.

Някои изследователи смятат, че американската програма „Аполо“ изобщо не е прекратена в началото на 70-те години, а  все още продължава по силата на постановление на американските власти.

Твърди се, че американците са правили тайни експедиции до Луната, където са се натъкнали на останките на древен град, извънземен космически кораб и дори извънземни криокамери.

Конспиролозите са сигурни, че лунната мисия „Аполо 20“ е изследвала извънземен кораб с форма на пура, намерен на лунната повърхност, казва Уилям Рътлидж, астронавт, за когото се твърди, че е участвал в мисиите на „Аполо“.

Според него изследователите са се натъкнали на повърхността на Луната на руините на странни сгради и огромен извънземен космически кораб, покрит с дебел слой лунен прах. Учени  от НАСА предполагат, че корабът и руините са на милиони години. Липсата на атмосфера на естествения спътник на Земята позволява съхраняването на различни артефакти вечно.

Рътлидж казва  още, че астронавтите от мисията „Аполо 20“ са имали възможност да влязат в космическия кораб, където са открили тела на извънземните. Те също така са открили капсули, подобни на криокамери, които най-вероятно се използват за дълги междупланетни пътувания.

Тялото на мъжкия извънземен се е превърнало в мумия, а тялото на жената е перфектно запазено. То е било свързано със системите на кораба и покрито с неизвестно вещество, подобно на парафин. Астронавтите били още по-изненадани, когато видели шест пръста на ръцете на жената (което, разбира се, се среща и сред хората), но иначе тя приличала на обикновена земна жена.

Също така се съобщава, че НАСА вероятно е могла да се добере до някакви извънземни технологии, която използва в своите проекти за изследване на космоса.

Видео- на руски

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *