В съня си човек попада в паралелни Вселени

Учени и други изследователи отдавна се опитват да разкрият тайната на сънищата. Има много теории по този въпрос, вариращи от съзерцание на картини от бъдещето и завършващи със съкровени желания.

Имали ли сте сън, който да е изглеждал толкова реалистичен, че можете много ясно да усетите вятъра, миризмите, вкусовете и докосванията?

Всичко това може да се окаже нещо повече от плод на вашето въображение.

Коренното население на Северна Америка и мексиканските народи вярват, че по време на сън мозъкът ни „посещава“ паралелна Вселена. Това донякъде обяснява защо хората виждат много ярки и цветни сънища и усещат случващото се с всичките си пет сетива.

Първо трябва да изходим от теорията, че нашата Вселена не е единствената и във всяка от тях има различна реалност, малко приличаща на нашата. Вселените се различават помежду си в зависимост от това какъв избор правим в определен момент от живота си.

Учените са разработвали тази концепция през годините, но противоречиво проучване от 2010 г. разкрива доказателства, че всъщност могат да съществуват и други Вселени.

Помислете за някакво важно решение, което сте взели през живота си. Може да сте се преместили в друг град, за да намерите мечтаната работа. В паралелна Вселена може да има друга ваша версия, която е останала в родния си град и е останала без работа.

Тази промяна в живота ви ще се разпростира във всяка област на вашата съдба отсега нататък.

Хората често имат повтарящи се сънища за място, на което никога не са били или дори не са чували. Може би подобни сънища са информация за това, което друга ваша версия преживява в паралелна Вселена. Сънят изглежда толкова реален, сякаш вие съществувате там, въпреки че този живот принадлежи на друга ваша версия.

Понякога хората сънуват събития, които все още не са се случили, но може да се случат в бъдеще. Такива сънища могат да бъдат и образи, които идват от друг свят, където имате съвсем различен живот.

Кой знае, може би някои от най-ярките ни сънища са прозорци към паралелна реалност. Това всъщност е чиста спекулация, но без научно любопитство никога няма да можем да научим повече за мистериите на Вселената и нашата реалност, казват изследователите.

Във връзка с гореизложеното учените задават въпроса: ако сънищата ни всъщност са отзвук от алтернативен живот, тогава можем ли да използваме това, за да изучаваме паралелни светове? И дали тези отзвуци са някакъв бъг във Вселената или Матрицата – както някои изследователи представят настоящата реалност.

esoreiter

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *