НАСА крие съществуването на Нибиру, смята учен

Конспиролози по целия свят търсят планетата Нибиру от няколко години, като твърдят, че деветата планета на Слънчевата система в близко бъдеще ще се сблъска с нашата планета и ще причини масови разрушения.

Бившият учен от Американската геоложка служба Итън Троубридж подкрепя теорията на изследователите, като казва, че американската космическа агенция НАСА е научила за съществуването на Нибиру преди повече от 30 години, но е избрала да скрие тази информация от обществеността.

Според Троубридж НАСА и Геологическата служба на САЩ (USGS) са решили да скрият от обществеността съществуването на тази блуждаеща планета. Троубридж говори за това в ексклузивно интервю за Daily Star.

Ученият каза пред новинарското издание, че американската служба за геология е научила за планетата Нибиру от докладите на НАСА. По това време те са инструктирани да проверят теорията за възможното влияние на небесно тяло върху продължаващите климатични процеси на Земята.

Бившият служител на USGS също добави, че информацията за митичната планета е строго класифицирана и около 50 служители в службата са наясно с нейното съществуване. Те наистина си представят какво всъщност се случва.

Троубридж твърди, че повишаването на морското равнище и увеличаването на броя на земетресенията са пряко доказателство за влиянието на Нибиру на Земята. Според него Нибиру ще опустоши нашата планета в близко бъдеще.

Според официалните доклади на НАСА планетата Нибиру е просто интернет измама.

Много учени вярват, че всяка планета, която се доближава до Земята, може да бъде видяна чрез телескопи. Освен това може да се забележи няколко месеца преди сближаването. Освен това присъствието на масивно тяло в Слънчевата система със сигурност би се отразило в орбитите на други планети, което няма да остане незабелязано.

Някои изследователи са сигурни, че такава информация умишлено се хвърля в интернет пространството, за да отвлече вниманието на обществеността от реалното състояние на нещата по отношение на климатичните промени, които се случват на Земята. Твърди се, че глобалното затопляне е причинено от приближаването на митична планета или нещо друго загадъчно, а не от човешко влияние.

По материали на esoreiter

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *